Contact
weekbrief woensdag 20 mei 2020

weekbrief woensdag 20 mei 2020

Woensdag 20 mei 2020

Een korte week, dus ook een korte weekbrief:

Gisteren hebben jullie ongetwijfeld het volgende nieuws gehoord:

“Basisscholen gaan vanaf 8 juni volledig open, tenzij uit de lopende monitoring naar de verspreiding van het virus in het primair onderwijs blijkt dat dit niet verantwoord is. Alle leerlingen gaan dus weer volledig naar school, met inachtneming van de RIVM voorschriften.”

Dat wil zeggen dat er vanaf maandag 8 juni weer volledig onderwijs op de Stephanusschool gegeven gaat worden, mits er geen verdere verspreiding van het virus zal zijn.
Wij vinden dat natuurlijk heel fijn, maar dit nieuws vraagt ook verdere uitwerking en voorbereiding. Wanneer wij hier mee klaar zijn, brengen wij u hier natuurlijk zo snel mogelijk van op de hoogte.

Verder zijn we blij met een grotere opkomst aan kinderen deze week. Wat fijn dat er weer meer ouders/gezinnen vertrouwen hebben gekregen in de gang van zaken. Ouders die hun kinderen niet op de juiste manier afmelden en dus zonder reden afwezig zijn, zullen in contact worden gebracht met Leerplicht.

Dus voor de goede orde: Ouders die hun kind afmelden omdat ze ziek of angstig zijn worden NIET in contact gebracht met Leerplicht. Dit geldt alleen voor de kinderen die zonder bericht van school wegblijven.

het team van de Stephanusschool

Gedragsregels zichtbaar

Afgelopen week zijn onze gedragsregels duidelijk zichtbaar geworden in de school. Wij zijn blij met de nieuw vormgegeven gedragsregels en laten duidelijk zien welke afspraken wij met elkaar hebben. Want op de Stephanus dragen we allemaal ons steentje bij! (foto niet zichtbaar in de app)

De weekbrief alleen nog maar digitaal (nu we werken met halve klassen)
Wij zullen de weekbrief alleen nog maar digitaal bij u afleveren. Wellicht leuk en handig om deze digitale weekbrief samen met u kind te lezen/bekijken.

Agenda                                                                                              

Donderdag         21 05                  Hemelvaart (Alle kinderen vrij)

Vrijdag               22-05                   Extra vrije dag (Alle kinderen vrij)

Maandag            25-05                    groep A naar school

Dinsdag              26-05                   groep B naar school

Woensdag           27-05                   groep A naar school

Donderdag          28-05                   groep A naar school

Vrijdag               29-05                   groep B naar school


Terug