Weekbrief 15 (8 december 2017)

Weekbrief 15 (8 december 2017)

Zondag 10 december 2017

Nieuws vanuit de peuterspeelzaal

Het sinterklaasfeest is voorbij, bedankt alle ouders voor de aanwezigheid en de gezelligheid. Nu staat kerst voor de deur, daar gaan we de komende weken mee aan de slag. Dinsdag 19 december is het kerstdiner, dan gaan we met alle peuters en ouders gezellig eten. Weet u al wat u gaat maken voor het kerstdiner, dan kunt u dit invullen in de kerstboom die op de deur hangt.

Dinsdag 12 december is de school dicht vanwege een staking. De peuterschool is gewoon open. We willen beide groepen naar de ochtend, dus in de middag is er geen groep. De groep van Petra en Imke gaat in de middag wel gewoon door.

Staking 12 december

De staking van 12 december a.s. gaat definitief door. U heeft hier een speciale brief over mee naar huis gekregen. De school is dinsdag 12 december dus gesloten. De peuterspeelzaal draait wel gewoon door met een aangepast rooster (zie nieuws peuterspeelzaal).

Sinterklaasfeest

Wat een mooi sinterklaasfeest hebben we weer gevierd. De binnenkomst van de sint en zijn pieten was meer dan spectaculair. We hoorden een helikopter overvliegen en Sinterklaas is volgens zeggen, vanuit de helikopter achter onze school geland. Twee pieten waren per ongeluk op het dak terecht gekomen en konden daar niet meer af komen. Gelukkig was de brandweer heel snel ter plekke om de pieten te redden van het dak. Wat een belevenis en wat kon de ladder van de brandweerwagen hoog! Daarna heeft Sinterklaas in de speelzaal de onderbouwgroepen ontvangen en is hij bij alle bovenbouwgroepen even in de groep geweest. Het was een fijne dag, we kijken nu al uit naar volgend jaar! Op onze facebookpagina vindt u alle foto’s.

Kerstgala in Ahoy

De kinderen van de groepen 6 t/m 8 zijn dit jaar uitgenodigd om naar het   Kerst en muziekgala in Ahoy te gaan. Er treden verschillende Nederlandse artiesten op en Koningin Máxima is de eregast van deze kerstshow. De kinderen worden met een touringcar heen en weer gebracht naar de Ahoy en naar school. We verwachten de kinderen pas rond 18.45 uur terug op school. Gisteren heeft u een brief gekregen met een invulstrookje voor de toestemming. Wilt u deze vandaag inleveren bij de juf of meester?

Kerstviering en kerstdiner

De sfeervolle kersttijd is weer aangebroken. De school ziet er al mooi aangekleed uit. Dinsdag 19 december hebben we het kerstdiner met de kinderen. We hopen dat we, net als ieder jaar, op u allen kunnen rekenen voor lekkere hapjes. U kunt aan de juf of meester doorgeven wat u wilt maken. Donderdag 21 december vieren we de kerstviering in de speelzaal. Deze begint om 10.00 uur. Komt u ook kijken?

Agenda

Maandag          11-12               8.30-9.00         Koffieochtend met Ludie in de                                                                             ouderkamer

Dinsdag           12-12                                       Staking, de school is gesloten

Woensdag        13-12                13.30 uur         Damtoernooi voor de groepen 5                                                                         en 6 in de middag

Dinsdag           14-12               14.30-18.30      Kerst Muziek Gala in Ahoy                                                                                   groepen 6 t/m 8

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl