Weekbrief 22 (9 februari 2018)

Weekbrief 22 (9 februari 2018)

Vrijdag 9 februari 2018

Let op: maandag 12 februari zijn de kinderen van de groepen 1 t/m 8 vrij van school. De leerkrachten hebben een studiedag.

Nieuws van de peuterschool

Afgelopen dinsdag is Esma gestart in de gele groep. Ze heeft het erg naar haar zin.

Wij hebben deze week gesproken over het gezin en het huis. Wat weten de kinderen al veel over familieleden en de verschillende kamers en ruimtes in het huis. Ze weten bijvoorbeeld al wat je in de woonkamer, slaapkamer en badkamer doet.

Denkt u er nog aan om een familie en/of baby foto mee te nemen?

Nieuwe leerling op de basisschool

We hebben deze week weer een nieuwe leerling mogen verwelkomen. Zijn naam is Shurrensly en hij zit in groep 1-2a bij juf Rinia en juf Chantal. Welkom Shurrensly, we hopen dat je het snel heel fijn hebt bij ons!

Carnaval

Wat een feest was het weer vandaag en wat zagen de kinderen er mooi uit! Complimenten ouders, voor jullie creativiteit. U hoort het al, we hebben carnaval gevierd. Ook al staat deze school niet in Brabant, wij kunnen feesten, dat hebben we maar weer bewezen vandaag! Op onze facebookpagina verschijnen binnenkort alle foto’s.

Afscheid juf Petra

Juf Petra gaat de Stephanusschool verlaten. Zij heeft een baan gevonden die dichter bij huis is, waardoor zij niet meer in de file hoeft te staan iedere dag. Wij vinden het jammer dat juf Petra weg gaat, maar wij begrijpen haar beslissing. Wij hebben gelukkig een aantal nieuwe gezichten binnen de school die haar kunnen vervangen in de schakelgroep.

Adviesgesprekken groep 8

Dinsdag 13 februari vinden de adviesgesprekken voor groep 8 plaats. De kinderen krijgen hun definitieve advies voor het voortgezet onderwijs. De gehele basisschoolperiode telt mee in de uiteindelijke beslissing. In april maken de kinderen de Centrale Eindtoets, maar de uitslag hiervan is niet bepalend voor de schoolkeuze. 

Agenda

Maandag            12-02                                                 Studiedag. Groepen 1 t/m 8 zijn vrij van school

Dinsdag               13-02                                                 Definitieve adviesgesprekken groep 8

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl