Weekbrief 24 (9 maart 2018)

Weekbrief 24 (9 maart 2018)

Vrijdag 9 maart 2018

Let op: maandag is de schoolfotograaf op school. Alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 gaan op de foto. De achtergrond is grijs/beton kleur, ook worden er groepsfoto’s gemaakt. De peuters gaan niet op de foto, zij hebben een ander moment waarop de fotograaf komt. Zodra de foto’s klaar zijn wordt u op de hoogte gebracht. U kunt de foto’s vervolgens op school bekijken en aanschaffen. U heeft in de vorige weekbrief aan kunnen geven of u wilt dat er broers- en/ zussenfoto’s worden gemaakt. Heeft u het strookje nog niet ingeleverd, dan kunt u maandagochtend nog aangeven of u dat wilt. Wanneer wij geen bericht hebben gekregen, gaan broers en zussen niet met elkaar op de foto.

Nieuws van de peuterschool

Jayliano en Rayan zijn deze week bij ons begonnen op de peuterschool. Welkom en we hopen dat jullie het erg naar jullie zin gaan krijgen. Deze week zijn we gestart met het thema boerderij/ lente. We hebben een boerderijkist waar allerlei attributen in zitten die over de boerderij gaan. De themabrieven zijn ondertussen ook uitgedeeld. Lees deze goed door en probeer de activiteiten samen met uw kind uit te voeren en vergeet daarbij niet de andere woorden aan te leren.

De komende periode zijn veel kinderen jarig. We zien dat er steeds meer snoep word getrakteerd. Wilt u erop letten dat de traktatie gezond is? Denk daarbij aan fruit, groenten, kaas etc.

Rapportgesprekken

Volgende week vinden de rapportgesprekken plaats. Tijdens dit gesprek, wat 10 minuten duurt, krijgt u het tweede rapport van uw zoon of dochter en wordt de voortgang besproken. Ieder kind heeft een strookje gekregen met daarop de tijd en dag, dat u verwacht wordt. Heeft u geen uitnodiging gekregen, dan kunt u bij de leerkracht vragen wanneer u aan de beurt bent. Wij verwachten dat er van ieder kind een ouder op het rapportgesprek aanwezig is.

Certificering ‘’Lekker Fit’’ kleuters

Een paar weken geleden zouden wij het certificaat Lekker Fit voor kleuters uitgereikt krijgen, maar dit kon niet doorgaan omdat meester Marvin ziek werd. Aanstaande dinsdag gaat het echt gebeuren. Dan wordt het certificaat feestelijk aan ons uitgereikt. Alle kinderen, leerkrachten en ouders van de groepen 1-2 zijn dinsdag om 8.30 uur uitgenodigd in de gymzaal. Komt u ook?

Herinneringen schoolfonds

Deze week zijn de herinneringen voor het schoolfonds uitgedeeld. Wij willen u dringend vragen zorg te dragen voor de betaling.

Agenda

Maandag            12-03    8.30      Koffieochtend in de ouderkamer

                                                  Schoolfotograaf op school voor de groepen 1 t/m 8

Dinsdag             13-03                 In de middag en de avond rapportgesprekken

Woensdag          14-03                 Boomplantdag voor de groepen 6 en 7

Donderdag         15-03                 Rapportgesprekken in de middag

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl