Weekbrief 26 (23 maart 2018)

Weekbrief 26 (23 maart 2018)

Vrijdag 23 maart 2018

Let op: vrijdag 30 maart en maandag 2 april zijn alle kinderen vrij vanwege Goede Vrijdag en Pasen, dinsdag 3 april zijn de kinderen van de groepen 1 t/m 8 een extra dag vrij,  vanwege een studiedag.

Wij wensen iedereen hele fijne paasdagen toe!

Nieuws van de peuterschool

We zijn alweer voor de 3de week met het thema boerderij/ lente/ Pasen bezig. We hebben deze week mooie paasmandjes geknutseld. De kinderen kunnen nu veel vertellen over wat er te vinden is op de kinderboerderij en ze kunnen de dieren benoemen.

Donderdag 29 maart hebben we een paasontbijt/ lunch. Het is de bedoeling dat ouders wat maken en meenemen voor het ontbijt/ lunch. De ouders zijn die ochtend ook welkom.

Vrijdag 30 maart en maandag 2 april is er geen school. Dinsdag 3 april heeft de school een studiedag en dan voegen we de 2 groepen van Assiya en Wilma samen. Die komen dan allebei in de ochtend. De groep van Laura en Petra komt gewoon in de middag.

Paasviering en paaslunch

Donderdag 29 maart vieren wij op school Pasen. Om 10.30 uur begint de paasviering in de speelzaal. Natuurlijk vinden wij het heel fijn als u als ouder daar ook bij bent. We starten de dag dit jaar niet met een paasontbijt, maar we hebben dit jaar een paaslunch. De lunch wordt door school geregeld. We zoeken nog moeders die donderdagochtend thuis eieren willen koken. Als u dit voor ons wilt doen, dan kunt u donderdagochtend om 8.30 uur de eieren ophalen bij Nico, onze conciërge. Het thema voor de paasviering dit jaar is ‘’Nieuw leven’’. We zouden het mooi vinden als alle kinderen witte of groene kleding dragen die ochtend.

De foto’s zijn er!

De schoolfotograaf heeft alle foto’s op school gebracht. We kunnen u vertellen dat ze erg mooi geworden zijn! Maandag (8.30-9.00) zijn de foto’s te bekijken en te kopen in de ouderkamer. De andere ochtenden kunt u de foto’s bekijken in de teamkamer.

De hele set kost € 10,= per kind. Van een aantal kinderen is er een broers en zussenfoto gemaakt. Wanneer u voor twee kinderen een set afneemt, krijgt u de broers en zussen foto gratis.

Mini finals

Donderdag hebben we weer een leuke en sportieve dag gehad op de mini finals. De groepen 5 en 6 waren in de ochtend aan de beurt en de groepen 7 en 8 hebben in de middag gestreden om de winst.

Er is sportief gesport en er werd goed samengewerkt. Kortom, een hele geslaagde dag! In de volgende weekbrief worden de uitslagen bekend gemaakt. Deze zijn nu nog niet bekend bij ons.

Agenda

Zondag              25-03                            De klok gaat een uur vooruit naar zomertijd

Maandag            26-03      8.30 uur          Koffieochtend in de ouderkamer, vanaf vandaag zijn de foto’s te koop.   

Donderdag         29-03    10.30 uur          Paasviering in de speelzaal, alle ouders zijn welkom

Paaslunch in alle groepen

Vrijdag                30-03                                  Goede vrijdag, alle kinderen zijn vrij van school

Maandag            02-04                                  Tweede paasdag, alle kinderen zijn vrij van school              

Dinsdag              03-04                                  Studiedag, alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 zijn vrij van school

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl