Weekbrief 31 (26 april 2018)

Weekbrief 31 (26 april 2018)

Zaterdag 28 april 2018

Vrijdag 27 april t/m vrijdag 11 mei is het meivakantie. Alle kinderen van de basisschool en de peuterschool zijn dan vrij. Iedereen een hele fijne en hopelijk zonnige vakantie gewenst!

Allerlaatste week voor het betalen van het schoolfonds

Donderdag 17 mei gaan de groepen 1 t/m 6 op schoolreisje. Denkt u eraan dat het schoolgeld betaald is?

Schoolreisje

Donderdag 17 mei is het zover. Het schoolreisje voor de kinderen van de groepen 1 t/m 6. De kinderen worden gewoon om 8.25 uur op school verwacht. Om 9.15 uur vertrekken we met vier bussen naar onze bestemming en we zijn rond 15.50 uur weer terug op school.  Wat moeten de kinderen meenemen?

-een goed humeur, makkelijke kleding en schoenen

-regenkleding als het slecht weer is

-voor de kleuters eventueel een verschoning

-een lunchpakketje, drinken en fruit

De kinderen mogen een klein zakje snoep meenemen, maar dit is niet verplicht en zeker niet teveel. Verder is het toegestaan om € 5,= mee te  nemen, maar ook dit is zeker niet verplicht. De kinderen krijgen een ijsje van school, dus ook zonder extra geld komen zij prima de dag door. Er zijn nog een aantal plekjes vrij voor ouders om mee te gaan. U kunt hierover informeren bij de leerkracht van uw kind. We hopen op een mooie, gezellige en avontuurlijke dag!

Traktatie wedstrijd

We hadden de afgelopen periode weer heel veel leuke en gezonde traktaties. Meester Marvin, de voorzitter van de traktatiewedstrijd jury, heeft twee winnaars gekozen voor de leukste traktatie van deze periode. De periode was vanaf de kerstvakantie tot de meivakantie. Het was ontzettend moeilijk om de winnaars te kiezen tussen al die leuke traktaties. Alle deelnemers hebben uiteraard een prijsje gekregen.

De winnaars zijn: Jemaiyro uit groep 3 en Hana en Farah uit groep 5. Gefeliciteerd!

Finale veldvoetbal

Veldvoetbal

Gisteren hebben de jongens uit groep 5/6 voor het eerst de finale gespeeld van het veldvoetbaltoernooi. We zijn helaas geen eerste geworden van het toernooi, maar kunnen wel met trots zeggen dat we 5e zijn geworden van heel Rotterdam. De vijfde plaats behalen van alle Rotterdamse scholen is echt een fantastische prestatie. Wat zijn we trots op onze kanjers!

Agenda

Vrijdag                               27-04                                  Koningsdag, alle kinderen zijn vrij van school     

Maandag                          30-04                                  t/m vrijdag 11 mei vakantie

 

Donderdag                        17-05                                  Schoolreisje groepen 1 t/m 6, aankomst 15.50 uur

Vrijdag                                18-05                                  Groep 1-2b naar de kinderboerderij

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl