Weekbrief 32 (25 mei 2018)

Weekbrief 32 (25 mei 2018)

Vrijdag 25 mei 2018

Nieuws van de peuterschool

De volgende kinderen zijn de afgelopen weken bij ons op de peuterschool gestart: Asmaa, Aya en Rim.

Welkom bij de peuters! Wij hopen dat jullie een leuke tijd bij ons zullen hebben!

Vorige week zijn we gestart met het thema ‘Eet smakelijk’. De themabrieven zijn uitgedeeld. Lees deze alsjeblieft goed door en als u iets niet begrijpt, vraag het gerust aan de pedagogisch medewerkers.

De fotograaf komt maandag 28 mei. De foto’s worden verkocht als pakketje. Er zitten 4 foto’s in, waarvan 3 portretfoto’s en 1 groepsfoto. Het gehele pakketje kost 12 euro.

Gast in de klas

U heeft deze week allemaal een uitnodiging van uw zoon of dochter ontvangen voor het project ‘Gast in de klas’. In de week van 4 t/m 8 juni bent u als ouder of verzorger namelijk van harte welkom om een kijkje te nemen in de klas van uw kind. Wij willen graag aan u laten zien wat er in de klas gebeurt, waar uw kind mee bezig is en wat hij/zij te leren krijgt.

Op de uitnodiging kunt u aangeven welke dag en welk tijdstip voor u het beste uit komt. Wilt u ervoor zorgen dat het briefje weer bij de meester of juf terug komt? Dan kan er een indeling worden gemaakt.

Kamp

Maandag 25 mei gaan de kinderen van groep 7 en 8 drie dagen op kamp naar Huizen. De voorpret is al heel erg leuk. Het zullen drie spannende, leuke en leerzame dagen worden. U heeft een brief gekregen met daarin de paklijst voor de kinderen. Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover! Veel plezier alvast!

Schoolreisje

Vorige week donderdag zijn de groepen 1 t/m 6 met elkaar op schoolreis geweest. Bepakt en bezakt gingen wij op weg naar Avifauna in Alphen aan de Rijn. Wat hebben wij daar een leuke en leerzame dag gehad! De kinderen hebben veel verschillende vogels van dichtbij kunnen bekijken en soms zelfs mogen aanraken. Tijdens de vogelshow heeft iedereen zijn ogen uitgekeken en ten slotte hebben alle kinderen ook nog heerlijk kunnen spelen in de speeltuin. Kortom een topdag!

Uitslag eindcito

Afgelopen week hebben wij de uitslag van de eindcito binnen gekregen. Hier werden wij heel blij van! Alle kinderen hebben onwijs hun best gedaan en met elkaar hebben wij boven de inspectienorm gescoord. Wij zijn enorm trots op onze kanjers uit groep 8. Het harde werken is beloond. Nu eerst gezellig op kamp en daarna knallen zij de laatste weken verder met de musical.

Huwelijk juf Bianca

Er volgt een spannende week voor juf Bianca, want na het kamp zal zij in het huwelijksbootje stappen. Op vrijdag trouwt zij met haar aanstaande man, Sebastiaan.

De kinderen van groep 8 mogen bij een gedeelte van deze bijzondere dag aanwezig zijn. Wij wensen juf Bianca en Sebastiaan een hele mooie dag toe.

Agenda

Maandag t/m woensdag                         25-05    t/m 27-05           groep 7 en 8 gaan op kamp

Vrijdag                                                 01-06                   trouwdag juf Bianca

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl