Weekbrief 36 (22 juni 2018)

Weekbrief 36 (22 juni 2018)

Vrijdag 22 juni 2018

Nieuws van de peuterschool

Deze week is Cayle’Yan bij ons gestart op de peuterschool. Welkom en we hopen dat je een leuke tijd bij ons tegemoet gaat.

We zijn het thema ‘’oef, wat warm’’ gestart. We hebben op de groep een ijskraam en een klein standje. De komende weken gaan we het thema verder uitwerken. De themabrieven worden binnenkort meegegeven en dan kunt u met de peuters oefenen.

Volgens de weersverwachtingen is er volgende week een hitte golf. Daarom is het belangrijk dat de peuters voordat ze naar school gaan, goed worden ingesmeerd met een hoge factor.

Welkom op school

Er zijn deze week drie nieuwe kinderen op school gekomen. Saif en Zhivy in groep 4 en Renato in de schakelgroep. Welkom op school Saif, Zhivy en Renato. Fijn dat jullie er zijn!

Rapporten meegeven naar school

De leerkrachten zijn op dit moment de eindrapporten van de kinderen aan het maken. Wilt u er zorg voor dragen dat de rapporten weer terug op school komen? In de laatste schoolweek worden de rapporten uitgedeeld aan de kinderen.

Final in Ahoy

Donderdag is het weer zover, dan vindt de Final plaats in Ahoy. Op de Final strijden de kinderen uit de groepen 5 t/m 8 met andere scholen  om winnaar te worden van heel Rotterdam. Wij zijn weer met verschillende sporten en teams vertegenwoordigd bij de Final. We doen mee met handbal, smashbal, dammen, streetdance, floorbal en atletiek. We wensen onze kanjers allemaal heel veel succes op de Final.

Groepsindeling volgend schooljaar

Dit schooljaar is bijna voorbij. Op school zijn we al enige tijd bezig met de voorbereidingen voor volgend schooljaar. Alle groepen zijn ingevuld. Natuurlijk bent u benieuwd bij welke juf of meester uw zoon of dochter in de groep komt. In het schema achter op deze weekbrief vindt u het overzicht van de groepsindeling.

Juf Diana Schell gaat na ruim 15 jaar de Stephanusschool verlaten. Juf Diana gaat een nieuwe uitdaging aan op een SBO school van ons schoolbestuur. Wij vinden het heel erg jammer dat Diana weggaat, maar wij wensen haar heel veel succes met deze mooie nieuwe baan. Juf Suzanne van de Winckel gaat ook op een andere school werken. Zij wordt juf op een school dichter bij huis. Ook juf Suzanne gaan we erg missen, maar ook haar wensen wij veel succes. Juf Rinia gaat op reis, wellicht zien wij haar later nog terug. Gelukkig hebben we alle vacatures voor volgend schooljaar goed in kunnen vullen. Onze nieuwe collega’s worden Bregtje Bunt, Mandy van Andel en Romy Smulders. Juf Frederique is afgestudeerd en we vinden het heel fijn dat zij ook bij ons blijft werken. Juf Vanity en juf Chanel zien we ook terug volgend schooljaar. Kortom, een prima bezetting, wij zijn er klaar voor. Laat schooljaar 2018-2019 maar beginnen!

 

Agenda

Maandag                           27-05                   8.30 uur              Koffieochtend in de ouderkamer

Donderdag                        28-05                                                 Final voor de groepen 5 t/m 8

 

Groepsindeling schooljaar 2018-2019

Groep 1-2a

Fréderique Diesfeldt / Monique Oostra (ma/di)

Groep 1/2b

Mariska Vermeulen / Chantal de Gidts (ma)

Groep 1/2c

Mandy van Andel / Chantal de Gidts (vr)

Groep 3a

Romy Smulders / Sarah Donia (di)

Groep 3b

Judith Hermsen / Sarah Donia (woe/vr)

Groep 4

Elise Vermeulen / Fréderique Diesveldt (ma)

Groep 5

Thijs van der Ark / Sabine Bijloo (do)

Groep 6

Sanne Elgershuizen / Sabine Bijloo (vr)

Groep 7

Jeffrey de Jong  / Sabine Bijloo (di)

Groep 8

Bianca Wammes / Vanity Hanemaaijer (do)

Schakelgroep

Bregtje Bunt (ma t/m do) / Lessy Gerritsen (ma, di, woe)

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl