Weekbrief 37 (29 juni 2018)

Weekbrief 37 (29 juni 2018)

Zaterdag 30 juni 2018

Nieuws van de peuterschool

Wij zijn alweer 2 weken bezig met het thema “oef wat warm”. Er staat een ijscokar bij ons in de groep en we hebben een mooi strand gemaakt. Het weer buiten werkt ook goed mee om de beleving nog groter te maken. De themabrieven zijn meegegeven, als er vragen zijn horen wij dat graag.

De foto’s zijn binnen! De meeste ouders hebben deze al gezien en betaald. Het afhalen en betalen van de foto’s kan nog tot en met 6 juli, daarna worden de foto’s terug gestuurd.

Afgelopen dagen heeft u een uitnodiging gekregen voor ons jaarlijkse uitje van 12 juli a.s. We gaan met elkaar naar de Torteltuin. Wilt u doorgeven of u meegaat en of u zelf, of met ons naar de speeltuin loopt? 

WK voetbal op de Stephanusschool

Niet alleen in Rusland, maar ook op de Stephanusschool vindt een WK voetbal plaats. We hebben namelijk ons eigen Stephanus straatvoetbal toernooi. Tussen de middag strijden de teams Portugal, Frankrijk, Marokko, Turkije, Argentinië en Brazilië tegen elkaar. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 konden zich opgeven voor dit toernooi en zijn verdeeld in de landenteams. Het toernooi is dinsdag begonnen en de finale vindt plaats op 6 juli a.s. Het is een spannende strijd. Ieder team speelt tot aan de halve finale vier wedstrijden, daarna komt er een halve finale en dan blijven er twee teams over voor in de finale. We zijn superbenieuwd welk team de winnaar wordt.

Final in Ahoy

Afgelopen donderdag zijn de kinderen van de groepen 5 t/m 8 naar de Final geweest in Ahoy. Een groot spektakel met alle afsluitende sportwedstrijden. Er is sportief gestreden door alle teams en we hebben ook een paar mooie prijzen gewonnen. Het jongensteam handbal uit de groepen 5/6 zijn eerste geworden. De meisjes uit de groepen 5/6 werden tweede en de jongens 7/8 hebben een derde plaats veroverd. Hartstikke knap, gefeliciteerd met dit mooie resultaat!

Wennen in de nieuwe groep

U heeft in de vorige weekbrief de nieuwe groepsindeling gezien. Woensdag 4 juli om 11.30 uur gaan alle groepen wennen bij hun nieuwe meester of juf, zodat zij alvast kennis kunnen maken met elkaar en het lokaal.

Agenda

Maandag                           02-07                   8.30 uur              Koffieochtend in de ouderkamer

Woensdag                         04-07                11.30 uur              Wenmoment nieuwe groepen

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl