Weekbrief 38 (6 juli 2018)

Weekbrief 38 (6 juli 2018)

Vrijdag 6 juli 2018

Nieuws van de peuterschool

Dit is ons laatste stukje in de nieuwsbrief van dit schooljaar. Volgende week is tevens ook de laatste week van het thema ‘’eet smakelijk’’. Donderdag 12 juli willen wij dit schooljaar feestelijk afsluiten in de speeltuin de Torteltuin. We hopen dat jullie allemaal komen.

Donderdag 12 juli is tevens de laatste schooldag. We zien iedereen weer terug op maandag 27 augustus.

 In het nieuwe schooljaar gaat juf Petra ons verlaten. Zij gaat werken op een andere locatie. Juf Tineke komt ons team versterken en gaat volgend jaar de groep samen met juf Laura doen.

Wij wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie. 

Feestelijke overgang naar groep 3

Op donderdag 12 juli glijden de kinderen van de groepen 1-2 die naar groep 3 gaan de kleuterbouw uit.

Komt u ook kijken om 15.00 uur bij de ingang van de groepen 1-2?

Rapporten

Dinsdag krijgen alle kinderen hun laatste rapport mee naar huis. Wanneer u vragen heeft over het rapport, dan heeft u woensdag of donderdag nog de mogelijkheid om een afspraak te maken.

Afscheidsmusical

Het einde van de basisschool voor de kinderen van groep 8 is nu echt nabij. De kinderen zijn al weken hun afscheidsmusical aan het instuderen. Dinsdag a.s. nemen we officieel afscheid van de kinderen tijdens de afscheidsavond. De musical wordt dan opgevoerd en er is na afloop een disco. Iedereen heeft al een uitnodiging gekregen. We hopen dat alle ouders aanwezig zijn van de kinderen om dit bijzondere moment mee te beleven. Donderdag zijn alle kinderen van groep 8 vrij van school.

Dinsdag op de dag hebben de kinderen een generale repetitie. Zij voeren dan de musical op voor de andere kinderen van de school. 

Update WK voetbal op de Stephanusschool

Na de twee halve finales tussen Argentinië/ Portugal en Frankrijk/ Turkije is vandaag de zinderende finale gespeeld tussen Argentie en Turkij. Argentinie heeft gewonnen en is daarmee de grote winnaar van het Stephanus WK voetbal. De wedstrijd is met penalty’s beslist. Gefeliciteerd Ilyas, Oussama, Atila, Ajet, Ayoub, Dominique en Shenaily, jullie zijn fantastisch! Leuk om te melden is dat Dominique het winnende punt heeft gescoord!

Agenda

Maandag                           09-07                   8.30 uur              Koffieochtend in de ouderkamer

Dinsdag                              10-07                                                 Alle kinderen krijgen hun rapport mee naar huis

                                                                        18.45 uur             Afscheidsavond groep 8

Donderdag                        12-07                                                 Laatste schooldag          

Vrijdag  13 juli   t/m   24 augustus zomervakantie

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl