Weekbrief 10 (9 november 2018)

Weekbrief 10 (9 november 2018)

Zondag 11 november 2018

Dringende oproep: denkt u eraan de rapporten mee terug te nemen naar school?

Nieuws van de peuterschool

Dit is de tweede week van het thema ‘regen en herfst’’. We hebben deze week dus opnieuw aandacht besteed aan de herfst. Wat kan je allemaal vinden in het bos en we hebben een regendans gedaan. Het is leuk om samen met uw kind buiten op zoek te gaan naar bladeren, kastanjes, eikels en andere herfstspullen. De kinderen mogen de spulletjes ook meenemen naar school. Maandag 12 november is er een ouder-kind-activiteit. Het is de bedoeling dat de ouders samen met de kinderen tijdens de spelinloop een activiteit doen. 

10 minuten gesprekken

U heeft gisteren het tijdstrookje terug gekregen waarop staat wanneer u verwacht wordt voor het voortgang gesprek van uw zoon of dochter. Heeft u geen briefje gekregen, dan kunt u contact opnemen met de leerkracht. Aanstaande dinsdag en donderdag vinden de gesprekken plaats. We kijken uit naar uw komst!

Uw mening telt!

Iedere twee jaar houden we op de Stephanusschool een kwaliteitsonderzoek. Dit onderzoek wordt afgenomen bij de leerkrachten, de kinderen uit de groepen 6 t/m 8 en de ouders. Hoe meer mensen aan het onderzoek meedoen, hoe betrouwbaarder en meer bruikbaar het onderzoek is. Vanaf maandag 19 november vindt het onderzoek plaats. U krijgt tijdens het 10 minuten gesprek een vragenlijst mee naar huis en wij willen u vragen, deze vragenlijst in te vullen. Iedere deelnemer aan het onderzoek, belonen we met een lekkere chocolade letter! Als u hulp nodig heeft bij het invullen van de vragenlijst, dan kunt u ons dat vragen. Alvast bedankt voor uw medewerking.

Terugblik ‘’gast in de klas’’

Afgelopen week was het in de groepen gezellig druk. Er zijn veel ouders langs geweest om lessen bij te wonen. De leerkrachten waren enorm enthousiast over de ouders die in de groep mee hebben gedaan en de grote opkomst. We hopen dat u het ook fijn heeft gevonden en een mooi beeld heeeft gekregen van hoe er lesgegeven wordt op de Stephanusschool. Bedankt voor uw betrokkenheid!

Sinterklaasjournaal

Zaterdag 17 november komt Sinterklaas weer aan in Nederland. Aanstaande woensdag begint het Sinterklaasjournaal al op de televisie. Vanaf maandag 19 november gaan wij met de kinderen kijken naar dit journaal en starten we alle activiteiten. We gaan er weer een leuk kinderfeest van maken!

Agenda

Maandag                           12-11                     8.30 uur            Koffieochtend in de ouderkamer

Dinsdag                              13-11                                                 Na schooltijd en in de avond 10 minuten gesprekken

Woensdag                         14-11                     8.30 uur            Activiteit ‘’Spelen met je kind’’ voor ouders 

Donderdag                        15-11                                                 Na schooltijd 10 minuten gesprekken    

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl