Nieuws
Weekbrief 12 (23 november 2018)

Weekbrief 12 (23 november 2018)

Vrijdag 23 november 2018

Het gaat goed met onze enquête! Inmiddels hebben we al een derde van de vragenlijsten binnen, maar we willen graag nóg meer reacties. Als u de vragenlijst inlevert, krijgt u een leuke sintattentie cadeau! Kom snel, want op=op.

Nieuws van de peuterschool

Deze week zijn we gestart met het thema ‘’hoera, het is feest’’. We hebben het vooral gehad over Sinterklaas. We hebben een boot gemaakt en de kinderen hebben zich kunnen verkleden. Liyana is deze week bij ons gestart, welkom en we hopen dat je een leuke tijd bij ons tegemoet gaat.

Het is vanaf heden niet meer mogelijk om uw peuter tijdens groepstijd gebruik te laten maken van therapie of andere dienstverlening. De GGD heeft de Rotterdamse Peuterschool erop gewezen dat dit niet meer mag, omdat uw kind op deze manier minder tijd heeft om te spelen en te ontdekken op de peuterschool. Voor meer informatie verwijs ik uw naar het prikbord, daar hangt een brief met uitleg hierover. Ook kunt u terecht bij een van de pedagogisch medewerkers.

Nieuwe kinderen op de Stephanusschool

Maandag is Adriana begonnen in groep 1-2c en vandaag zijn er nog twee nieuwe kinderen begonnen bij ons op school. Het zijn Gift en Edwin. We hopen dat zij het heel snel heel fijn hebben bij ons op school. Welkom Adriana, Gift en Edwin!

Sinterklaas op de Stephanusschool

Heeft u het al gezien? Sinterklaas heeft onze facebook pagina overgenomen en iedere dag schrijft hij iets leuks voor de kinderen. De kinderen mogen natuurlijk ook reageren.

Vergeet u geen schoen mee te geven naar school, de kinderen mogen die zetten, wellicht komt er iets leuks in.

Woensdag 5 december hopen wij dat de Sint een bezoek brengt aan onze school. Als het goed is komt hij rond 8.40 uur aan. Daarna mogen de groepen 1 t/m 5 op bezoek bij Sinterklaas in de speelzaal. U bent als ouder ook uitgenodigd voor dit groepsbezoek. Hieronder kunt u zien wanneer welke groep aan de beurt is om naar de Sint te gaan. Vanwege de drukte willen we u vragen alleen aanwezig te zijn in de speelzaal, wanneer de groep van uw zoon of dochter op bezoek is bij Sinterklaas.

 9.30 -  9.45 uur                 Groep 1-2a op bezoek bij de Sint

 9.45 – 10.00 uur               Groep 1-2b op bezoek bij de Sint

10.00 – 10.15 uur              Groep 1-2c op bezoek bij de Sint

10.30 – 10.45 uur              Groep 3a op bezoek bij de Sint

10.45 – 11.00 uur              Groep 3b op bezoek bij de Sint

11.00 – 11.15 uur              Groep 4 op bezoek bij de Sint

11.15 – 11.30 uur              Groep 5 op bezoek bij de Sint

Winnaars op Facebook

Er was door Sinterklaas een prijsvraag geplaatst op Facebook voor alle groepen. Iedereen mocht raden hoeveel kruidnoten er in de pot zaten die op de foto stond. Groep 1-2b van juf Mariska heeft het goed geraden en daarmee de pot met kruidnootjes gewonnen! Er zaten 164 nootjes in de pot en de kinderen van groep 1-2b zaten er met 154 het dichtste bij. 

Agenda

Maandag               26-11         8.30 uur Koffieochtend in de ouderkamer

                                              Vervolg tevredenheid enquête inleveren

Dinsdag                27-11          MR vergadering

Woensdag             05-12          Sinterklaasfeest op school

Donderdag          06-12          Studiedag, alle kinderen zijn vrij van school


Terug