Nieuws
Weekbrief 14 (7 december 2018)

Weekbrief 14 (7 december 2018)

Vrijdag 7 december 2018

Nieuws van de peuterschool

Afgelopen woensdag hebben we met de peuters Sinterklaas gevierd. Het was erg leuk, maar ook wel spannend. Dag Sinterklaas, tot volgend jaar.

Op de groep van Laura en Tineke is Ensar begonnen, welkom en wij wensen jou een leuke tijd op de peuterschool. We hebben al een aantal keer gevraagd aan u om de druiven en snoeptomaatjes in het fruitdoosje te halveren. Er zijn echter nog steeds peuters die hele druiven en tomaatjes mee krijgen. Een dringend verzoek aan u om er echt aan te denken. Kinderen kunnen erin stikken.

 Het regent de laatste tijd best vaak en er blijven dan plasjes achter, peuters vinden het heel leuk om daar in te springen. Kunt u als het regent, de kinderen regenlaarsjes aan trekken, naar de peuterschool?

We hebben een brief uitgedeeld over gezonde traktaties. Als u inspiratie nodig hebt, dan is er in de klas een voorbeeldmap.

Terugblik Sinterklaas

Ondanks alle berichten dat de Sint niet kon komen omdat Amerigo, zijn paard kwijt was, is hij gelukkig woensdag toch bij ons langs geweest. Vroeg in de ochtend waren er muziekpieten voor de school die de sfeer er goed inbrachten. Daarna kwam Sinterklaas met de arrenslee van de kerstman naar school. Het was weer een mooi spektakel.

In de bovenbouwgroepen hebben wij dit jaar voor het eerst geen surprises gemaakt. Er zijn in de groep gedichten gemaakt voor elkaar. Een aantal ouders waren hier teleurgesteld over. Wij willen graag polsen wat de grote meerderheid van de ouders van het afschaffen van de surprises vindt. Daarom vindt u onderaan deze weekbrief een strookje, hierop kunt u aangeven wat uw voorkeur heeft. Het is wel de bedoeling dat de surprises thuis worden gemaakt, met zelf aangekocht materiaal.

Kerstfeest op de Stephanusschool

De voorbereidingen voor het kerstfeest zijn in volle gang. Maandag krijgt u een aparte brief mee met alle gegevens over het kerstdiner en de kerstviering.

Agenda

Maandag      10-12          8.30 uur             Koffieochtend in de ouderkamer   


Terug