Nieuws
Weekbrief 18 (18 januari 2019)

Weekbrief 18 (18 januari 2019)

Zondag 20 januari 2019

Nieuws van de peuterschool

Dit was alweer de tweede week van het thema “Hatsjoe”. Dit thema spreekt de kinderen erg aan. Vooral het zorgen voor Puk met de doksterspullen die wij verzameld hebben, vinden zij erg leuk. Deze week zijn de themaboekjes uitgedeeld van het thema “Hatsjoe” met activiteiten die u kunt doen. Fijn als u thuis ook aandacht kunt besteden aan dit thema. 

In de groep van Laura en Tineke zijn deze week begonnen: Vince, Anouar en Noah. Welkom op de peuterschool en wij wensen jullie een fijne tijd. 

Voor de kerstvakantie is de GGD inspectie bij ons geweest voor controle. Het inspectierapport kunt u terug vinden op www.landelijkregisterkinderopvang.nl en dan moet u klikken op: zoek in register en zoeken op Rotterdamse Peuterschool locatie Stephanus.

Donderdag 24 januari is het voorleesontbijt en tevens ook de opening van het zwerfboeken project.  Wij hopen dat alle ouders aanwezig kunnen zijn.

Afscheid juf Irma

Juf Irma gaat ons verlaten. Zij gaat een nieuwe uitdaging aan als adjunct directeur op een school in Bleiswijk. Wij vinden het voor Irma mooi dat zij zichzelf verder kan ontwikkelen, maar wij vinden het echt ontzettend jammer dat wij haar moeten gaan missen. Binnenkort vinden er sollicitatiegesprekken plaats om haar plek in te vullen. We gaan ervan uit dat we een geschikte kandidaat vinden. Juf Irma is donderdag 31 januari voor het laatst bij ons op school. Natuurlijk nemen wij op een feestelijke manier afscheid van haar.

Nieuwe leerling op de Stephanusschool

Maandag hebben wij weer een nieuwe leerling mogen ontvangen. Haar naam is Najaynely en zij is begonnen in groep 4. Welkom Najaynely, we hopen dat je het naar je zin hebt bij ons op school.

Groep 8 op bezoek bij het voortgezet onderwijs

De kinderen van groep 8 zijn zich druk aan het oriënteren op een vervolgschool. Zij hebben vandaag een open lesdag gehad op het Melanchton College op de Wilgenplaslaan. De kinderen hebben verschillende lessen gevolgd en de sfeer mogen proeven op deze school. Het was een erg leuke dag.

Nationale voorleesdagen

Woensdag starten landelijk de Nationale voorleesdagen. Natuurlijk doen wij hier op school aan mee. Deze week staat het belang van voorlezen centraal. De nadruk ligt deze week op de groepen 0 t/m 4, maar we zullen er school breed aandacht voor hebben. Voorlezen is voor alle kinderen belangrijk! 

Agenda

Maandag    21-01      8.30 uur          Koffieochtend in de ouderkamer   

Woensdag  23-01                             Start Nationale voorleesdagen          


Terug