Nieuws
Weekbrief 8 februari 2019

Weekbrief 8 februari 2019

Zondag 10 februari 2019

Nieuws van de peuterschoolWe zijn nu al 5 weken bezig met het thema ‘’Hatsjoe’’. De kinderen weten al veel te benoemen en de doktershoek is erg populair. Deze week stond in het kader van gezond en ongezond. De kinderen kunnen goed benoemen wat gezond voor je is en wat ongezond is. Op de groep van Laura en Tineke is deze week Jayviën begonnen. Welkom en wij wensen je een leuke tijd bij ons op de peuterschool.We hebben de afgelopen tijd afscheid moeten nemen van een aantal vierjarigen. Hierdoor zijn de groepen iets kleiner geworden. Op dit moment hanteren wij geen wachtlijst en kunnen de kinderen gelijk beginnen als zij 2 jaar zijn. Weet u iemand in uw kennissenkring met kinderen tussen 2 jaar, dan kunt u hen wellicht vragen of zij belangstelling hebben voor de peuterspeelzaal.

Nieuwe kinderen op de StephanusschoolMet de inschrijvingen op de basisschool gaat het goed! Deze en vorige week zijn er weer drie nieuwe kinderen begonnen. Jah-Sione in groep 1-2c bij juf Mandy en juf Chantal.  Konstantinos en Adam in groep 5 bij meester Thijs. Welkom Jah-Sione, Konstantinos en Adam. We hopen dat jullie het heel fijn krijgen bij ons op school!

Te laat komenMisschien komt het door het koude en slechte weer, maar de laatste weken komen er weer erg veel kinderen te laat op school. Het is echt enorm storend voor de andere kinderen en de leerkracht wanneer er kinderen tijdens de instructie komen binnendruppelen. We willen u dan ook echt heel dringend vragen uw kind op tijd in de klas te brengen. Om 8.25 uur gaan de lessen beginnen, dan moet iedereen dus startklaar in het lokaal zitten. Wanneer u uw kind te laat op school brengt is het niet toegestaan om nog mee de klas in te gaan en aandacht van de leerkracht te vragen. Wij rekenen op uw begrip!

Procedure adjunct directeurDe procedure is in volle gang. Aanstaande maandag vinden de sollicitatie gesprekken hiervoor plaats. Wij hopen dat wij in de weekbrief van volgende week bekend kunnen maken wie onze nieuwe adjunct directeur wordt.

Inloopochtend groepen 1-2Donderdag 14 februari is er een inloopochtend in de kleutergroepen. U bent van 8.15 uur tot 9.00 uur van harte welkom in de groep van uw kind om mee te spelen en te ervaren hoe er gewerkt wordt in de kleutergroepen.

Agenda

Maandag                            11-01                      8.30 uur                            Koffieochtend in de ouderkamer            

Donderdag                         14-02                      8.25 – 9.00 uur               Inloopochtend groepen 1-2       


Terug