Nieuws
Weekbrief vrijdag 15 februari 2019

Weekbrief vrijdag 15 februari 2019

Zondag 17 februari 2019

Maandag 18 februari zijn alle kinderen vrij van school vanwege een studiedag voor de leerkrachten. Dinsdag worden alle kinderen weer op school verwacht.

Nieuws van de peuterschool

Dit is alweer de zesde week van het thema ‘’Hatsjoe’’. We zijn nu veel aan het herhalen van wat we de afgelopen weken hebben behandeld. Deze week stond in het kader van gezond en ongezond. We hebben collages gemaakt van gezonde en ongezonde producten. De peuters zijn nu in staat om gezonde keuzes te maken.

Volgende week is alweer de laatste week voor de voorjaarsvakantie. De voorjaarsvakantie begint op 25 februari tot 1 maart. Maandag 4 maart verwachten we alle peuters weer op de peuterschool.

Nieuwe kinderen op de Stephanusschool

Bij juf Mandy en juf Chantal in groep 1-2c, is een nieuw meisje gestart. Haar naam is Richa en ze vindt het heel leuk bij ons op school. Welkom Richa, wat fijn dat je er bent!

Carnaval op de Stephanusschool “Wábendegij?”

Alaaaaaf! Vrijdag is het weer zover. Wij vieren carnaval! Het thema dit jaar is “wabendegij?’’. Limburgs voor: hoe ga jij verkleed? Hiermee willen we alle kinderen, juffen en meesters motiveren zich te verkleden. U hoeft geen dure carnavalskleding te kopen. Wanneer u op internet kijkt, vindt u de meest leuke ideeën met voorwerpen en kleding die u gewoon al thuis heeft. In de ochtend hebben we les, maar in de middag barst het feest los. Er staat onder andere een modeshow op het programma en natuurlijk gaan we hossen met elkaar. We gaan er een mooie feestmiddag van maken.

Betaling schoolgeld

Heeft u de ouderbijdrage al betaald voor het schooljaar 2018-2019? Als u dit nog niet heeft gedaan wil ik u vriendelijk verzoeken dit deze maandte doen. De ouderbijdrage bedraagt

€ 45,- per schooljaar en wordt gebruikt voor de bekostiging van feestelijke activiteiten, uitstapjes en het overblijven.

In maart gaan de kinderen naar Blijdorp voor het project dieren en in mei gaan de kinderen op schoolreis. In de medezeggenschapsraad is afgesproken dat de kinderen die het schoolgeld niet betalen, buitengesloten worden van deze activiteiten en geen gebruik meer kunnen maken van het overblijven. U kunt het geld contant betalen bij de directie, of overmaken op bankrekeningnummer: NL 15 INGB 0654087822 t.n.v. RVKO Stephanus ouderbijdrage.

Heeft u problemen met betalen, dan kunt u betaalafspraken maken bij de directie.

Schoolfotograaf

Dinsdag 5 maart komt de schoolfotograaf op school. Hij is de hele dag op school om groepsfoto's, portretfoto's en broertjes/zusjes foto's te maken.

Tussen 12.15 en 13.15 is er tijd voor de foto's van broertjes en zusjes. Broers en zussen die hier niet op school zitten zijn dan ook welkom.

De achtergrond van de portretfoto's is een houten witte deur.  Het is handig om de kledingkeuze van uw kind hier op aan te passen. Zodra de gemaakte foto's binnen zijn, wordt u op de hoogte gebracht.

U heeft dit jaar een formulier kunnen invullen, waarop u aan kon geven of u belangstelling heeft voor de portretfoto en de broer/zus foto. Wij hebben helaas nog niet alle formulieren teruggekregen. Wanneer u geen formulier heeft ingeleverd, wordt er geen broer/zus foto gemaakt en wordt de portretfoto niet afgedrukt. Laat u deze week aan de leerkracht of u geïnteresseerd bent in een portretfoto van uw zoon of dochter?

Agenda

Maandag                                 18-02                                                           Studiedag, alle kinderen zijn vrij van school

Vrijdag                                       22-02                        middag                    Carnaval, in de middag mag iedereen verkleed

 Maandag 25 t/m vrijdag 1 maart voorjaarsvakantie, alle kinderen zijn vrij van school                    


Terug