Nieuws
Weekbrief vrijdag 22 februari 2019

Weekbrief vrijdag 22 februari 2019

Zondag 24 februari 2019

Vandaag begint de voorjaarsvakantie. Alle kinderen zijn vrij tot en met vrijdag 1 maart. Wij wensen iedereen een hele fijne vakantie toe. Het wordt heel zonnig volgende week, heerlijk genieten dus!

Nieuwe kinderen op de Stephanusschool

Er zijn weer nieuwe kinderen gestart in groep 1-2c van juf Mandy en juf Chantal! Xayera en Xayinn zijn vier jaar en mogen eindelijk officieel naar school! Welkom Xayera en Xayinn, we weten zeker dat jullie het heel fijn gaan hebben bij ons!

Carnaval op de Stephanusschool “Wábendegij?”

Vandaag hebben we carnaval gevierd. Het was een dolle boel. Alle meesters en juffen en heel veel kinderen waren verkleed. Bedankt ouders! In de ochtend hebben we nog hard gewerkt in de groepen, maar in de middag barstte het feest los. De modeshow, de activiteiten en het hossen waren heel gezellig. Het was moeilijk kiezen, maar David uit groep 8 en Djovanaily uit groep 1-2c hebben de verkleedwedstrijd gewonnen. Gefeliciteerd, jullie waren prachtig. We kijken terug op een mooi feest! 

Betaling schoolgeld

Deze week zijn de herinneringsbrieven meegegaan voor de ouderbijdrage. Gelukkig hebben veel ouders de  bijdrage betaald, maar we missen helaas nog betalingen.

In maart gaan alle groepen naar diergaarde Blijdorp. In mei gaan we daarnaast ook nog op schoolreis. Aangezien de school het overblijven uit eigen middelen bekostigt, begrijpt u dat wij voor deze activiteiten een bijdrage moeten vragen. In de medezeggenschapsraad is besloten, dat wanneer de ouderbijdrage niet betaald is, de kinderen niet mee kunnen naar Blijdorp en het schoolreisje. Het is altijd mogelijk om bij de directie een betalingsregeling  te treffen. Zonder betaling of betalingsregeling gaan wij ons aan dit besluit houden. U kunt het geld contant betalen bij de directie, of overmaken op bankrekeningnummer: NL 15 INGB 0654087822 t.n.v. RVKO Stephanus ouderbijdrage.

Nogmaals de aankondiging van de schoolfotograaf

Dinsdag 5 maart komt de schoolfotograaf op school. Hij is de hele dag op school om groepsfoto's, portretfoto's en broertjes/zusjes foto's te maken.

Tussen 12.15 en 13.15 is er tijd voor de foto's van broertjes en zusjes. Broers en zussen die hier niet op school zitten zijn dan ook welkom.

De achtergrond van de portretfoto's is een houten witte deur.  Het is handig om de kledingkeuze van uw kind hier op aan te passen. Zodra de gemaakte foto's binnen zijn, wordt u op de hoogte gebracht. U heeft dit jaar een formulier kunnen invullen, waarop u aan kon geven of u belangstelling heeft voor de portretfoto en de broer/zus foto. Wanneer u geen formulier heeft ingeleverd, wordt er geen broer/zus foto gemaakt en wordt de portretfoto niet afgedrukt.

Agenda

Maandag 25 februari t/m vrijdag 1 maart, voorjaarsvakantie. Alle kinderen zijn vrij van school

Maandag                               04-03                                                    Koffieochtend met Ludie Koot        

Dinsdag                                 05-03                                                    Schoolfotograaf

 

 

               


Terug