Nieuws
Weekbrief 29 maart 2019

Weekbrief 29 maart 2019

Zaterdag 30 maart 2019

Nieuws van de Peuterspeelzaal

Deze week hebben we met de kinderen prachtige koeien en varkens geknutseld. De kinderen hebben veel geleerd tijdens het thema boerderij. Ze kunnen al veel dieren benoemen. Volgende week beginnen we met het thema Pasen.

Een oproep voor de ouders: als jullie plastic tasjes over hebben willen wij die graag hebben, voor de natte en vieze kleren van de peuters.

Deze week is Ryan bij ons gestart. Welkom, wij wensen jou een hele leuke tijd bij ons op de peuterschool.

 

Reminder schoolfotograaf

De schoolfoto’s zijn nog af te halen in de directiekamer. We hebben in eerdere berichtgeving een foutje gemaakt. De broer/zus foto is niet gratis. Deze kost € 8,=. De fotograaf heeft 3 vellen afgedrukt in plaats van 1.

Studiereis juf Mariska en juf Chantal

Juf Mariska en juf Chantal hebben tijdens de jubileum dag van de RVKO een studiereis gewonnen naar Helsinki en st Petersburg. Zondag vertrekken zij en komen zaterdag 6 april weer terug. Dit betekent dat zij volgende week niet voor de klas kunnen staan. Gelukkig hebben wij een oplossing gevonden. Juf Parvati doet volgende week groep 1-2b van juf Mariska en juf Mandy werkt volgende week ook op vrijdag. Wij wensen juf Mariska en juf Chantal een hele fijne reis toe.

 

Spelletjesmiddag groep 7

Volgende week donderdag organiseert groep 7 een spelletjesmiddag voor de ouders van de kinderen uit groep 7. De afgelopen weken hebben wij al veel verschillende spellen uitgeprobeerd en nu weten we goed hoe wij deze moeten spelen. Volgende week donderdag om 14.30 uur kunt u als ouder ook meedoen en kunnen de kinderen van groep 7 u het spel leren. Dan kunt u het thuis ook met ze spelen. Wij zullen dan ook weer starten met het uitlenen van spellen. Iedere dinsdagochtend tussen 08.15 en 09.00 uur kunt u spelletjes lenen bij meester Jeffrey. 

Workshop etiketten lezen voor ouders
Voor degene die mij nog niet kennen of nog nooit bij mij zijn geweest: ik ben Floor van den Berg, de schooldiëtiste op de Stephanusschool. Eens in de 4 á 6 weken ben ik op school om kinderen en hun ouders tijdens consulten te helpen met allerlei verschillende voedingsvragen.

Zoals u weet is de Stephanusschool een LekkerFit! School en is er veel aandacht voor gezonde voeding en beweging. Voor de LekkerFit Week kom ik op school om een workshop te geven. In deze workshop gaan we leren etiketten lezen! Heel interessant en handig om te weten wat er nou precies op de verpakking van dat zogenaamde ‘gezonde’ koekje of drankje staat. Is het wel echt zo gezond als de fabrikant ons wil laten geloven? 

Op donderdag 11-04-2019 om 08:30 ben ik op school voor de workshop. Zie ik u dan? 

Agenda

Maandag                               25-03                                                    Koffieochtend met Ludie Koot

Donderdag                           04-04                                                    Spelletjesmiddag voor ouders in groep 7                                                                                                   

Maandag 8 april t/m vrijdag 12 april LekkerFit! week                                                                                             

 


Terug