Weekbrief donderdag 18 april 2019

Weekbrief donderdag 18 april 2019

Dinsdag 23 april 2019

Wij wensen iedereen gezellige paasdagen toe en een hele fijne vakantie. De school is gesloten tot maandag 6 mei. Tot dan!

Cito toetsen groep 8

Deze week hebben de leerlingen van groep de Eindcito toets gemaakt. In de ochtenden zijn we begonnen met een gezond ontbijt en daarna moesten de kinderen aan de slag. Ze hebben twee dagen keihard gewerkt en nu wachten op de uitslag. We hebben er vertrouwen dat de kinderen hebben kunnen laten zien wat zij kunnen.

Uitleen rekenspellen

Er zijn hele leuke reacties gekomen na de spelletjesmiddag in groep 7, waarbij ook de ouders aan  de spellen mee mochten doen. Na de meivakantie zal er ook een spelletjesmiddag in de andere groepen georganiseerd worden. U krijgt hier de data nog van.

Op school kunnen gezelschaps- en rekenspellen worden geleend om thuis te spelen. Het spelen van spelletjes is niet alleen leuk, het is ook nog eens erg leerzaam. Iedere dinsdag kunt u spelletjes lenen bij meester Jeffrey. Er is een ruime keuze uit spellen en er zijn er genoeg voor iedereen.

Schoolreisje

Donderdag 9 mei is het zo ver. We gaan op schoolreis naar Speelpark Oud Valkeveen.

De bus vertrekt om 9.00 uur van school en we verwachten rond 16.15 uur weer terug te zijn. U komt ons toch ook wel uitzwaaien?

Het is de bedoeling dat de kinderen hun eigen fruit, lunch en genoeg drinken meenemen. Voor de jongere kinderen is een reservesetje kleding altijd handig.

Denk ook even aan zonnebrandcrème, een petje en gepaste kleding.

De kinderen mogen geen geld meenemen, maar iets lekkers tussendoor hoort natuurlijk wel bij een schoolreisje.

Terugblik Pasen

We kijken terug op een mooie paasweek. We hebben in de groepen met de methode Hemel en Aarde de kinderen voorbereid op de paasviering, maar hebben ook geknutseld en eieren gezocht.

De paasviering was een mooie afsluiting van deze week. De speelzaal was prachtig versierd en het was heel fijn om weer samen te zijn. Nu is het tijd voor vakantie. Wij hopen dat iedereen thuis ook fijne paasdagen heeft.

Agenda

Vrijdag 19 april t/m vrijdag 3 april                                         Vakantie, alle kinderen zijn vrij van school

Maandag                            06-05                                                    Koffieochtend voor ouders met Ludie Koot

Dinsdag                               07-05                                                   Uitleen moment rekenspellen voor thuis

Donderdag                         09-05                                                    Schoolreisje 16.15 uur terug op school 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl