Nieuws
Weekbrief 29 mei 2019

Weekbrief 29 mei 2019

Dinsdag 4 juni 2019

Donderdag en vrijdag is de school gesloten vanwege Hemelvaartsdag.

Tot maandag 3 juni!

Cito toetsen in alle groepen

Vanaf maandag worden in alle groepen de eind Citotoetsen weer afgenomen. Wij willen u vragen de kinderen op tijd naar bed te laten gaan en in de ochtend goed te laten ontbijten, zodat zij uitgerust en fit zijn tijdens het maken van de toetsen.

Nieuws van de peuterspeelzaal

Donderdag en vrijdag is de peuterschool gesloten i.v.m. Hemelvaartsdag. Als u al weet wanneer het Suikerfeest is, laat het ons dan weten. Dan kunnen wij beide groepen bij elkaar voegen. 

Nieuwe leerling

Lyvenchio is vandaag 4 jaar geworden en begonnen in groep 1-2a bij juf Frederique. Welkom Lyvenchio, wat leuk dat je er bent!

Suikerfeest

Dinsdag of woensdag is het Suikerfeest. Vergeet u niet om verlof aan te vragen? Het lijstje ligt op de haard in de gang. U hoeft alleen de naam te noteren en uw handtekening te zetten.

Wij wensen iedereen een heel fijn en gezellig Suikerfeest toe! 

Raadpleging schooltijden

We hebben veel briefjes binnen voor de ouderraadpleging wat betreft de schooltijden. Het merendeel van de ouders (45 voor, 12 tegen) heeft begrip voor de situatie. Er zijn een tiental ouders die graag extra uitleg willen. Deze extra uitleg geven wij maandag 3 juni a.s. om 17.00 uur. Heeft u een briefje ingeleverd waarop staat dat u extra uitleg wilt, dan bent u hiervoor uitgenodigd. Kunt u op dit tijdstip niet? Dan kan u natuurlijk altijd binnenlopen bij de directie om uitleg te vragen.

Fotograaf

De schoolfotograaf komt vrijdag 7 juni de schoolfoto's ophalen die niet verkocht zijn. U heeft dus tot die dag de tijd om de foto's op te halen.

 

 


Terug