Weekbrief 7 juni 2019

Weekbrief 7 juni 2019

Donderdag 13 juni 2019

Maandag en dinsdag is de school gesloten vanwege Pinksteren en een studiedag

Tot woensdag 12 juni!

Cito toetsen in alle groepen

Ook volgende week worden er nog Cito toetsen afgenomen. Denkt u eraan dat uw kind uitgerust naar school komt en goed heeft ontbeten?

Nieuws van de peuterspeelzaal

Dit was alweer de 5de week van het thema ‘’dit ben ik’’. We hebben samen met de peuters veel geleerd, we hebben in de spiegel naar ons lichaam gekeken en we kunnen de emoties goed benoemen.

Deze week zijn Andreïsha en Mansur bij ons begonnen, wij wensen jullie een fijne tijd bij ons op de peuterschool.

Even een aantal mededelingen:      Maandag 10 juni is de peuterschool gesloten i.v.m. Pinksteren

Dinsdag 11 juni heeft de basisschool een studiedag en is de peuterschool alleen in de ochtend open. Dat betekent dat alle kinderen in de ochtend komen.

Maandag 17 juni komt de schoolfotograaf bij de peuters. De kinderen die niet op maandag komen, mogen die dag komen om op de foto te gaan.

Nieuwe leerling

We hebben deze week weer een nieuw meisje op school. Haar naam is Sabainya en zij is begonnen bij juf Fleur in groep 1-2c. Welkom Sabainy, wat leuk dat je er bent!

Schooltijden volgend schooljaar

Na de raadpleging en een informatiebijeenkomst is er een stemming geweest in de MR wat betreft de schooltijden. De oudergeleding van de MR heeft uw stem meegenomen in het besluit en hebben voor akkoord gestemd. De nieuwe schooltijden voor volgend schooljaar zijn:

Maandag, dinsdag, donderdag vrijdag: 8.25 uur tot 14.45 uur en woensdag van 8.25 uur tot 12.35 uur.

We bedanken de ouders van de MR voor hun betrokkenheid en het correct doorlopen van de procedure.

Ouder en kind activiteit Bergse bos

Afgelopen woensdag hebben wij weer een zeer geslaagd ouder en kind activiteit gehad. Dit keer zijn we naar het Bergse bos gegaan. Om 12.00 uur zaten we in de bus met alle ouders en kinderen onderweg naar het Bergse bos. Na een korte wandeling zijn de ouders verdeeld in 3 groepen.

De eerste groep is met een schepnet aan de slag gegaan en is waterdieren gaan bestuderen. De tweede groep is de bossen ingegaan en heeft hutten gebouwd, nadat er eerst op zoek is gegaan naar wat er allemaal leeft en te zien is in de bossen. De derde groep heeft thee en pesto gemaakt van producten die je kan vinden in de natuur. Zij hebben een heerlijke thee van brandnetel en vlierbloesem op. Nadat de ouders en kinderen alle drie de activiteiten hebben gedaan zijn we nog een kijkje gaan nemen bij de schotse hooglanders. Het was leuk om te zien dat alle ouders en kinderen aan het genieten waren.

Agenda

Maandag                               10-06                                                    Pinksteren, alle kinderen zijn vrij van school

Dinsdag                                 11-06                                                    Studiedag, alle kinderen zijn vrij van school               

Zondag                                  16-06                                                    Vaderdag

                                              


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl