weekbrief 5 juli 2019

weekbrief 5 juli 2019

Zondag 7 juli 2019

Nieuws van de peuterspeelzaal

Dit was alweer de derde week van het thema: Oef wat warm. De kinderen hebben al veel ijsjes verkocht bij de ijskraam Spelen in het strandhoekje vinden ze ook erg leuk. De kinderen hebben geleerd hoe belangrijk het is dat ze zich moeten insmeren, want anders verbranden ze. Donderdag 18 juli is de laatste schooldag en dan sluiten we dit schooljaar af. We willen ook dit jaar weer feestelijk afsluiten en dat doen we in de speeltuin de Torteltuin. Voor meer informatie verwijs ik jullie naar de uitnodiging.

Formatie volgend schooljaar

Het eind van het schooljaar is alweer inzicht en dat betekent dat we druk bezig zijn met het formatieplaatje van volgend schooljaar. Op de achterkant vindt  u de verdeling van de groepen van volgend schooljaar.

Vorige week waren alle vacatures opgevuld, maar helaas hebben wij op dit moment toch nog een vacature van 3 dagen niet opgevuld. Wij hebben er vertrouwen in dat we deze dagen gaan opvullen voor het nieuwe schooljaar begint.

We zijn heel blij dat juf Vanity(Pabo), juf Chanel(Pabo) en juf Sarah(onderwijsassistent) allemaal hun diploma hebben gehaald of zullen halen en volgend jaar bij ons komen werken. Van harte gefeliciteerd met jullie diploma en jullie nieuwe baan. Veel succes allemaal!

Een nieuw schooljaar neemt altijd veranderingen met zich mee. Wellicht valt het u in de groepsverdeling op dat er enkele namen ontbreken. Wij zullen namelijk afscheid nemen van meester Jeffrey en juffrouw Sabine. Na een hele mooie en lange periode op de Stephanusschool kiezen zij voor een nieuwe uitdaging in het onderwijs. Juffrouw Sabine gaat werken op basisschool de Klimophoeve en meester Jeffrey gaat dichter bij huis werken op basisschool de Wissel. Wij vinden het allemaal heel jammer dat zij ons gaan verlaten, maar wensen beide toppers van leerkrachten het aller beste in hun verdere onderwijscarrière.

Meester Marvin gaat minder werken op de Stephanusschool. Hij gaat volgend jaar zijn taken combineren met een baan in het voortgezet onderwijs. We zijn heel blij dat hij nog wel de gymlessen op de dinsdag en woensdag blijft verzorgen. LekkerFit! is op zoek naar een extra vakdocent gymnastiek voor de maandag en de vrijdag.

Groep 3a de boot op.

Juf Romy gaat dinsdag 9 juli met haar groep op een wel heel leuk en bijzonder uitje. Ze gaan namelijk met heel de groep varen op de Bergse Plassen. Samen met de ouders van juf Romy zullen zij genieten van een prachtige vaartocht langs de mooiste plekjes van Rotterdam-Noord. Wij wensen de juf en de kinderen heel veel plezier.

The Finals

Afgelopen week waren de Finals in Ahoy. Na een gezellige en sportieve dag hebben onze leerlingen 2 prijzen in de wacht gesleept. De jongens uit groep 7 en 8 zijn 1e  geworden bij handbal en de jongens uit groep 7 en 8 zijn 3de geworden bij basketbal. Wat een knappe prestaties! We willen alle deelnemers en begeleiders  bedanken voor hun inzet en hun sportieve gedrag tijdens de wedstrijden. Op naar volgend jaar!

 

Agenda

Maandag                               08-07     8.25- 9.00                            Koffieochtend voor ouders met Ludie Koot                 

Dinsdag                                 09-07                                                    Uitlenen spellen voor thuis bij meester Jeffrey

 

 

Groepsverdeling 2019-2020

Groep 1-2a

Fréderique Diesfeldt

Groep1-2b

Mariska Vermeulen / Chantal de Gidts (ma)

Groep 1/2c

Fleur Verschuren / Chantal de Gidts (vr)

Groep 3a

Romy Smulders / vacature (do)

Groep 3b

Judith Hermsen / Sarah Donia (woe/vr)

Groep 4 a

Chanel van der Knaap

Groep 4 b

Elise Vermeulen / vacature (ma)

Groep 5

Thijs van der Ark / Lessy Gerritsen (do)

Groep 6

Sanne Elgershuizen / vacature (vrij)

Groep 7

Vanity Hanemaaijer

Groep 8

Bianca Wammes / Romy Smulders (do)

Schakelgroep

Madelon Weiss (ma, do, vrij) / Lessy Gerritsen (di, woe)

Intern begeleider

Bregtje Bunt (ma/di/do/vr)/ Céline Knol (ma/di/do)

Gymnastiek Lekker Fit

Marvin Bosman (di/wo) vacature (ma, do, vrij)

Conciërge

Nico van Wijngaarden

Ouderbetrokkenheid/ondersteuning

Samia El Moussaoui (ma/di/wo/do)

 

 

Ondersteuning

Parvati Wit

Ondersteuning

Naim Haspolat

Ondersteuning

Sarah El Ouasghiri

Adjunct directeur

Paul van Strien (di/woe/do/vrij)

Directeur

Astrid van Gogh


Woensdag 10 juli vindt er aan het eind van de ochtend  een ‘’wenmoment’’ plaats, waarin alle kinderen gaan kennismaken met hun nieuwe meester of juf. De gymles van groep 3b komt op deze dag te vervallen.

 

De kinderen van de nieuwe groepen 3 ontvangen een aparte brief met de indeling van de leerlingen.


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl