Weekbrief vrijdag 30 april 2021

Weekbrief vrijdag 30 april 2021

Vrijdag 30 april 2021

Let op: komende 2 weken is de school en de peuterspeelzaal gesloten ivm de meivakantie

Nieuws van de Peuters

Deze week hebben wij het thema “Lente” alweer afgesloten. Wij hebben de afgelopen periode de dieren van de kinderboerderij benoemt , boekjes gelezen, puzzels gemaakt en de geluiden van de dieren nagedaan. Met elkaar hebben we veel plezier gehad. Na de vakantie gaan wij werken aan het thema  “Eet smakelijk”!
Alle peuters hebben de afgelopen week een cadeautje meegekregen voor hun mama. De mama’s mogen het pas openmaken op Moederdag!!!! Veel plezier.

Lentecampus editie Stephanusschool

Alle ouders en kinderen zijn van de week ingelicht over de Lentecampus. Graag benadrukken wij dat we de kinderen iedere dag (op tijd) verwachten. Halen en brengen doen ouders zelf. De locatie en tijden kunt u terugvinden in de brief die u van de week ontvangen heeft. De  begeleiders van Campus 010 hebben er veel zin in. Het team van de Stephanusschool wenst alle deelnemers (105) veel extra (leer)plezier.  

Juf Lessy gaat met pensioen

Juf Lessy gaat met pensioen!! Juf Lessy zal op dinsdag 18 mei 2021 (de dinsdag na de meivakantie) van alle kinderen, van de Stephanusschool en van het onderwijs afscheid nemen. We vieren dit heugelijke moment met alle kinderen en het team van de Stephanus. In verband met de Coronamaatregelen zijn ouders helaas niet uitgenodigd. Wilt u toch een lief berichtje kwijt aan juf Lessy dan kan dat op Lessy.Bolsius@rvko.nl

Groep 4b zal op de maandag vervangen worden door juf Sarah en groep 5b op de donderdag door hun eigen meester Thijs.

Corona

Ook wij moesten er deze week weer aan geloven. Een klas in quarantaine. Alle scholen hebben hier in meerdere mate mee te maken. De regel dat je na dag 5 mag testen om uit quarantaine te gaan, wordt door diverse ouders anders opgepakt. Dit respecteren wij natuurlijk. Omdat wij het vermoeden hebben dat het nog vaker gaat gebeuren vragen wij u nogmaals goed na te denken over het besluit om uw zoon/dochter te laten testen. Wij zien de kinderen namelijk het liefst zo snel mogelijk weer terug op school. Tip: Als u voor uw kind(eren) een DigiD aanvraagt ontvangt u de uitslag nog eerder en kan het de quarantainetijd nog verder verkorten.

Koningsspelen

Zo af en toe even schuilen voor de regen en er het beste van maken wat we konden. Dat is wat we gedaan hebben op deze verregende Koningssportdag. Zo jammer, want de kinderen hadden er heel veel zin in.  Omdat een aantal kinderen niet alle activiteiten hebben kunnen doen, zullen we de springkussens en de BMX-clinic verderop in het jaar nog een keer extra naar school laten komen. Bij mooi weer! 

Agenda

Week 18

18

Meivakantie, lentecampus

Week 19

19

Meivakantie

Maandag-

17-05

 

Dinsdag

18-05

Laatste werkdag juf Lessy

Woensdag

19-05

 

Donderdag

20-05

Juf Chantal jarig

Vrijdag

21-05

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl