Weekbrief vrijdag 10 december 2021

Vrijdag 10 december 2021

Nieuwe leerling

Deze week verwelkomen wij Heily in de schakelgroep. Wij wensen jou veel plezier op de Stephanusschool.

Zelftesten

Vandaag krijgen alle kinderen van de groepen 6 t/m 8 twee zelftesten mee naar huis. Wij hebben deze testen gekregen van de overheid. De overheid adviseert dringend alle kinderen van deze leeftijdsgroep 2x per week preventief een zelftest te laten afnemen. Natuurlijk is het niet verplicht uw kind te testen. Of u dit wel of niet wilt doen is geheel aan u. Zit uw kind in een lagere groep en heeft het verkoudheidsklachten, dan kunt u een zelftest op komen halen op school. In de vorige brief stond dat u deze zelf dient aan te schaffen, maar inmiddels hebben wij voldoende voorraad.

Tijdelijke huisvesting geplaatst

De portocabins zijn geplaatst. In de school zijn we druk bezig met alles op te ruimen en in te pakken voor de verhuizing. Na de kerstvakantie starten de groepen in de nieuwe locatie. We hopen dat wij voor die tijd u het gebouw nog aan de binnenkant kunnen laten zien. Op dit moment wordt er nog hard gewerkt door de aannemer om het gebouw op tijd af te krijgen.

Voorlichting voortgezet onderwijs groep 8

Afgelopen week heeft groep 8 voorlichting gekregen van verschillende voortgezet onderwijsscholen. De voorlichting ging over de verschillende niveaus en welke vakken er aangeboden worden op school. De leerlingen stelden goede vragen en weten nu weer een beetje meer wat hen te wachten staan als ze naar het voortgezet onderwijs gaan.

Kerstviering

Door de maatregelen kunnen wij helaas het kerstdiner niet door laten gaan. De kerstviering laten wij natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. In plaats van het kerstdiner organiseren wij op dinsdag 21 december een kerstontbijt voor de leerlingen. Wij kunnen dan alsnog gezamenlijk eten en kerst vieren. Het kerstontbijt wordt vanuit de vrijwillige ouderbijdrage betaald.

Squla

Een aantal ouders hebben het strookje met de activatiecode opgehaald, maar nog niet alle ouders hebben dit gedaan. Heeft u Squla aangevraagd, dan is de activatiecode op te halen bij de directie.

 

Agenda

Maandag 

13-12

Start stageweek stagiaires

Dinsdag 

14-12

 

Woensdag 

15-12

 

Donderdag 

16-12

 

Vrijdag 

17-12

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl