Weekbrief vrijdag 17 december

Vrijdag 17 december 2021

Een kerstgroet

2021 is bijna vervlogen. 2022 staat reeds voor de deur. Een nieuw jaar met nieuwe dromen, alles krijgt een andere kleur. Wij wensen u veel geluk en vrede, veel liefde voor elkaar. De aandacht voor uw naaste, is zeker ook in 2022 weer voor elkaar. Laat deze dagen vol warmte zijn. Geef deze dagen wat extra tijd aan de belangrijkste mensen in uw leven, zodat zij ook in het nieuwe jaar veel liefde en geluk terug kunnen geven.

Het team van de Stephanusschool wenst u fijne feestdagen en een mooi en gezond 2022 toe.

Tot dinsdag 11 januari!

Afscheid van ons schoolgebouw

Het was vandaag een bijzondere dag voor de kinderen en de leerkrachten. De allerlaatste lesdag in ons ouwe vertrouwde schoolgebouw. Komende week zijn de leerkrachten nog op school om alles in te pakken en te stickeren voor de verhuizing en daarna is het echt zover. Na de vakantie starten we in de tijdelijke huisvesting. De kleutergroepen, de peuters en groep 7 blijven in de dependance. Het zal best even wennen zijn voor de kinderen, maar we beloven u dat we er iets moois van gaan maken.

Kerstviering

Een paar dagen eerder dan gepland hebben wij vandaag kerst gevierd. Alle leerlingen hebben ontbeten met elkaar. Alle leerkrachten en kinderen hebben er met elkaar een leuke en gezellige dag van gemaakt.

We hadden heerlijke broodjes van de bakker en verschillende soorten beleg.

Politie in de groepen 3

De groepen 3 hadden vandaag de afsluiting van het thema politie. De politie was aanwezig in de klas om alles over het beroep te vertellen. De leerlingen wisten er al heel veel van. Veel woorden die zij geleerd hadden, kwamen weer terug in het verhaal van de politie. De leerlingen hebben er veel van geleerd.

Lidl kerstpakketten

Wat een verrassing was dat. Voor ieder kind een feestelijk pakket om mee naar huis te nemen. Een prachtig initiatief van prinses Laurentien in samenwerking met de Lidl en het Jeugdeducatiefonds. We hopen dat u er met elkaar van geniet.

Agenda

Maandag 

10-01

Extra vrije dag

Dinsdag 

11-01

Start school. Alle leerlingen weer op school.

Woensdag 

12-01

 

Donderdag 

13-01

 

Vrijdag 

14-01

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl