Weekbrief vrijdag 14 januari 2022

Vrijdag 14 januari 2022

Oud en nieuw

Allereerst wensen wij u namens het team de beste wensen en een gelukkig nieuwjaar. Oud en nieuw heeft voor ons nu een hele mooie betekenis. Wij zijn uit het oude gebouw en zitten nu tijdelijk in een nieuw gebouw. Helaas is er wel weer brand gesticht in het schoolgebouw en zijn er spullen niet meer bruikbaar. Beide groepen 3 zijn door de brand getroffen. Een professioneel bedrijf heeft gelukkig veel meubilair kunnen reinigen en zo konden wij op dinsdag de eerste schooldag ook in deze groepen fris beginnen.

 Binnenkijken

Wij zijn heel trots op ons nieuwe gebouw. Wij hebben hard gewerkt om het er weer gezellig uit te laten zien. Wij willen dit heel graag aan u laten zien. Vanwege de maatregelen kunnen wij u geen rondleiding geven in het gebouw en dat vinden wij ontzettend jammer. In de loop van de week zullen wij foto’s plaatsen op onze website. U krijgt hier een link voor, zodat u toch kunt zien hoe mooi alles is geworden. De kinderen hebben hun plekje al gevonden in de school en iedereen is weer fijn aan het werk. 

Cito toetsen

Aankomende maandag gaan we starten met de afname van de cito toetsen. Wanneer alle toetsen zijn afgenomen, worden de resultaten door de leerkracht met u besproken. Om goed aan de schooldag te beginnen, is het voor kinderen belangrijk dat zij op tijd naar bed gaan en goed ontbijten. Wij wensen de leerlingen veel succes met het maken van de toetsen.

Corona update

Het zal u niet ontgaan zijn dat de Omikronvariant voor vele besmettingen zorgt. Wij vragen u dan ook extra alert te zijn op eventuele klachten en adviseren in ieder geval de leerlingen van groep 6 t/m 8 dringend een mondkapje te dragen en twee keer per week zelf te testen. Bij klachten of wanneer uw kind in aanraking is geweest met iemand die Corona bleek te hebben, houdt u uw kind thuis. Binnen het team doen wij er alles aan om het onderwijs voor alle groepen door te laten gaan.

Boekbesprekingen groep 6B

Deze week waren de laatste kinderen uit groep 6B aan de beurt om hun bo ekbespreking te houden. Dat was best spannend, zo’n eerste keer. Ze hebben het allemaal heel goed gedaan. Jullie mogen trots zijn op jezelf!

 

Agenda

Maandag 

17-01

Start cito toetsen

Dinsdag 

18-01

 

Woensdag 

19-01

 

Donderdag 

20-01

 

Vrijdag 

21-01

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl