Weekbrief vrijdag 22 april

Vrijdag 22 april 2022

Wij wensen iedereen een fijne meivakantie! Wij zien alle kinderen maandag 9 mei weer terug op school.

Kamp groep 7 en 8

De groepen 7 en 8 gaan 11 t/m 13 mei op kamp. Zij gaan 3 dagen naar Schoolbuitenhuis, in de bossen van Oosterhout. We gaan er 3 dagen feest van maken, vol met gezellige spellen en sportactiviteiten. We kijken er heel erg naar uit. Alle informatie en de paklijst vindt u terug in de brief die is uitgedeeld. De laatste informatie ontvangt u maandag na de meivakantie. 

Koningsspelen

Vandaag hadden de leerlingen Koningsspelen. De leerlingen hebben allerlei spelletjes gespeeld op de voetbalvelden. Groep 8 hielp vanochtend mee met de groepen 1 t/m 4 dit hebben zij heel goed gedaan. Bedankt voor jullie hulp. De Koningspelen waren geslaagd, alle kinderen hebben een leuke dag gehad.

Plaatsing lokalen

Na de vakantie krijgen wij er weer een beetje ruimte bij. Op de porto cabines die er nu staan, worden twee extra lokalen geplaatst. Groep 7 en de schakelgroep 5 t/m 8 verhuizen naar de bovenste lokalen. De tussenruimte waar groep 7 nu zit, wordt de schoolbibliotheek en de ouderkamer, zodat de leerlingen weer meer keuze hebben uit boeken die zij kunnen lezen en wij weer leuke activiteiten kunnen doen met ouders. Er komt ook nieuwe bestrating aan de achterkant van de school. We hopen dat dit vrijdag in de meivakantie helemaal klaar is, maar het kan zijn dat wij daar maandag en dinsdag toch nog wat overlast van gaan ondervinden. Wij rekenen op uw begrip.

Schoolreis

19 mei gaan de groepen 1 t/m 6 op schoolreis. Om 9.00 uur gaan de leerlingen met de bus naar de bestemming. De schoolreis werkgroep houdt de bestemming nog even geheim, maar we kunnen wel een kleine hint geven: Het is de grootste ………… van Europa! Wij hebben er veel zin in om met de leerlingen er een hele gezellige dag van te maken. Overige informatie volgt nog na de meivakantie.

Agenda

Maandag 

09-05

 

Dinsdag 

10-05

 

Woensdag 

11-05

Kamp groep 7 en 8; verhuizing groep 7 en schakelgroep

Donderdag 

12-05

Kamp groep 7 en 8

Vrijdag 

13-05

Kamp groep 7 en 8

 

 

 

 

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl