Weekbrief vrijdag 20-05-2022

Vrijdag 20 mei 2022

Schoolreisje

Het Schoolreisje zit er weer op en wat hebben de leerlingen een leuke dag gehad. De leerlingen hebben heerlijk in de speeltuin gespeeld. De leerkrachten hebben deze dag alleen maar blije gezichtjes gezien. Misschien heeft u ook al leuke foto’s ontvangen in de groepsapp van de klas.

Schoolpraat

Wij zien dat veel ouders zich al hebben aangemeld op de app. De leerkrachten vinden het heel leuk om u op de hoogte te houden over wat er in de klas gebeurt. Zijn er vragen over de app, dan kunt u die stellen aan de leerkracht of een mail sturen naar stephanus.dir@rvko.nl. Veel plezier met het gebruik van de app.

Uitslag groep 8 eindtoets

Volgende week komen de uitslagen binnen van de Cito eindtoets. Wanneer wij de uitslagen binnen hebben, zullen wij eerst kijken of er adviezen bijgesteld moeten worden. Het niveau kan alleen naar boven bijgesteld worden en niet naar beneden. Daarna zal de leerkracht zo snel mogelijk contact met u opnemen over het behaalde resultaat.

Ouders in de school

Afgelopen week zijn de kleuters via een andere ingang naar binnen gegaan. Wat fijn om de ouders ook daar weer in het gebouw te zien. Het is ook fijn om te zien dat u de zelfstandigheid blijft stimuleren van uw kind, door zelf de tas en de jas op te laten hangen.

Agenda

Maandag 

23-05

 

Dinsdag 

24-05

Groep 1/2 C naar de kinderboerderij/ Juf Vanity jarig

Woensdag 

25-05

 

Donderdag 

26-05

Hemelvaartsdag alle leerlingen vrij

Vrijdag 

27-05

Extra vrije dag

 

 

 

 

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl