Weekbrief vrijdag 3 juni

Vrijdag 3 juni 2022

Let op! Maandag en dinsdag zijn de leerlingen vrij i.v.m. 2e pinksterdag en een studiedag. Wij zien alle leerlingen woensdag weer op school.

Nieuwe leerling

Deze week zijn drie nieuwe leerlingen bij ons op school gestart. Eza en Eldho in de schakelgroep en Joe in groep 1/2a. Wij wensen jullie veel plezier bij ons op school.

Wat vieren we eigenlijk met Pinksteren?

Pinksteren wordt gezien als het begin van de kerk. Met Pinksteren wordt herdacht dat de apostelen van Jezus werden verlicht door de heilige geest. De dag valt altijd 50 dagen na Pasen en 10 dagen na Hemelvaart. De duif staat symbool voor Pinksteren. De duif is het symbool van de verbinding tussen hemel en aarde.

Eindcito groep 8

We hebben de uitslag van de Eindcito van groep 8 binnen. We zijn enorm trots op onze score. Er zijn zelfs een aantal kinderen die hoger hebben gescoord dan dat wij vooraf hadden verwacht. Ook qua referentieniveaus, waar de Inspectie van het Onderwijs op beoordeeld, hebben de kinderen een mooi percentage behaald. Jullie hebben hard gewerkt groep 8, hartstikke knap! Alle ouders en kinderen hebben de uitslag gekregen en schrijven zich nu definitief in op de school voor voortgezet onderwijs.

Studiedag leerkrachten

Dinsdag 7 juni zijn alle kinderen vrij en hebben de leerkrachten een studiedag. Tijdens deze studiedag wordt het schooljaar geëvalueerd en maken wij de plannen voor het nieuwe schooljaar. Het jaarbord met doelen wordt samengesteld en de koers wordt opnieuw uitgezet. Wij hebben heel veel zin in deze dag met elkaar.

Meester Edgar 25 jaar in het onderwijs

Tijdens de studiedag wordt meester Edgar in het zonnetje gezet. Hij zit namelijk deze maand 25 jaar in het onderwijs, wat een prachtige prestatie! Gefeliciteerd Edgar, we hopen dat je nog heel veel meer jaren in het onderwijs wilt blijven werken.

Agenda

Maandag 

06-06

2e pinksterdag

Dinsdag 

07-06

Studiedag, alle kinderen zijn vrij van school

Woensdag 

08-06

Meester Thijs jarig

Donderdag 

09-06

 

Vrijdag 

10-06

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl