De laatste weekbrief van dit schooljaar

De laatste weekbrief van dit schooljaar

Donderdag 7 juli 2022

De zomervakantie is gestart. Wij verwachten alle kinderen op maandag 22 augustus weer op school.

Naar de basisschool

Een aantal peuters hebben deze week afscheid genomen van de peuterschool zij worden in de zomervakantie 4 jaar oud en gaan starten op de basisschool. Wij wensen iedereen heel veel plezier!

Nieuwe leerling

Deze week is Eunice gestart in groep 1/2c. Wij wensen Eunice heel veel plezier bij ons op school.

De juf is zwanger!

Wij willen u laten weten dat juf Anita zwanger is. Wij wensen juf Anita een hele fijne zwangerschap en straks een heel mooi en gezond kindje toe.

Juf Anita geniet ervan!

Afscheid groep 8

Afgelopen was het dan zover, de leerlingen van groep 8 hebben wij met heel de school uitgezwaaid. Het was een afscheid met een lach en een traan. Wij gaan de kanjers van groep 8 ontzettend missen. Wij wensen jullie veel succes op het voortgezet onderwijs!

Wenochtend

Alle leerlingen zijn woensdagochtend een half uurtje wezen wennen in de  nieuwe groep. De leerlingen hebben kennisgemaakt met hun nieuwe juf of meester. De leerlingen zijn er nu helemaal klaar voor om te starten volgend schooljaar.

Nieuwe collega in groep 1/2c 

Op de valreep in de laatste week is er een nieuwe collega aangenomen voor de kleutergroep. Juf Wilma zit al jaren in het onderwijs en heeft heel veel ervaring in het kleuteronderwijs. Zij komt ons team versterken op de maandag en donderdag in groep 1/2c. Juf Sarah el O. zal de groep op de dinsdag, woensdag en vrijdag draaien. Wij zijn blij dat juf Wilma ons team komt versterken en wensen haar veel werkplezier op de Stephanus!

Zomercampus 010

De zomercampus gaat niet door. Het werd erg kort dag voor de organisatie om een locatie te regelen. De herfstcampus en de lentecampus gaan volgend schooljaar wel door. U wordt daar tijdig over geïnformeerd.

Voorlichting eerste schoolweek

In de eerste schoolweek vindt er een voorlichting plaats over de LekkerFit! leestijlcoach. Alle ouders zijn hiervoor uitgenodigd. U krijgt hier nog een mail over. In de bijlage vindt u de flyer over wat u kunt verwachten. De informatieverstrekking zal via juf Samia verlopen.

Zomervakantie voor iedereen!

Morgen is het zover dan start de zomervakantie. Een welverdiende vakantie voor de leerlingen, ouders en leerkrachten. We bedanken alle leerlingen voor hun inzet en gezelligheid. Wij bedanken ook de leerkrachten voor de goede zorgen en de leerzame, leuke en interessante lessen. We zien elkaar weer terug op maandag 22 augustus!

Team Stephanus

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl