Weekbrief vrijdag 2 september

Vrijdag 2 september 2022

Nieuws uit de peuterschool

Ook de peuters zijn na de vakantie weer terug op de peuterschool! Wij werken nu aan het thema "Welkom Puk.” Tijdens het thema komen verschillende onderwerpen aan bod. Denk hierbij aan: de namen van de peuters, het dagritme, de namen van de hoeken waarin wij spelen en welk speelgoed er staat. Maar wat zeker ook belangrijk is, is het opruimen van het speelgoed! Wij vinden het fijn om vooral veel plezier met elkaar te hebben. Het zou leuk zijn voor u en uw peuter als u bij het brengen even met uw peuter blijft spelen.

De schoolfotograaf komt op dinsdag 6 september bij de peuters op de peuterschool langs.

 Nieuwe leerlingen

Deze week zijn er twee nieuwe leerlingen gestart in de schakelgroep Hatidza en Oleksandr. Wij wensen jullie veel plezier bij ons op school.

Startgesprekken

Wat fijn dat al veel ouders zich hebben ingeschreven voor de startgesprekken. Heeft u dit nog niet gedaan, willen wij u vragen om dit alsnog te doen. U kunt dit doen via de gespreksplanner op de app en de website van de school https://www.stephanusrotterdam.nl/

Juf Romy is bevallen

In de zomervakantie is juf Romy bevallen van een dochter haar naam is Fien Cato. Het gaat heel goed met juf Romy en Fien. Over een paar maandjes is juf Romy terug op school, maar nu gaat ze nog heerlijk genieten van haar dochter.

Schoolfotograaf

Dinsdag 6 september komt de schoolfotograaf. Denkt u eraan om het strookje in te vullen? Wanneer wij geen strookje terug hebben, wordt de foto niet afgedrukt.

Herfstcampus 010

Het duurt nog even, maar wij zijn enthousiast om te kunnen vertellen dat er tijdens de herfstvakantie van 24 oktober tot 28 oktober weer herfstcampus is. De herfstcampus is voor de groepen 3 t/m 8. In deze week krijgen de leerlingen activiteiten aangeboden, waarbij er ruimte is om talent te ontwikkelen op het gebied van sport, cultuur, techniek en natuur- en milieueducatie. Wij houden u op de hoogte.

Agenda

Maandag

05-09

Startgesprekken deze week

Dinsdag

06-09

Schoolfotograaf

Woensdag

07-09

Juf Romy jarig

Donderdag

08-09

 

Vrijdag

09-09

 

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl