Weekbrief 16 september

Vrijdag 16 september 2022

Let op! maandag 19 september hebben wij studiedag en zijn alle kinderen vrij.

Nieuwe leerlingen

Deze week zijn er drie nieuwe leerlingen bij ons gestart. Gaku en Shota zijn gestart in de schakelklas en Jayciano is gestart in groep 1/2 C. Wij wensen jullie heel veel plezier bij ons op school.

Koffieochtend

Maandag 26 september staat de koffieochtend in het teken van het centrum jeugd en gezin ‘het CJG’ Suzanne Nijhuis jeugdverpleegkundige van het CJG zal bij deze koffieochtend aanwezig zijn. Zij zal u informatie geven over wat het CJG doet en kunt u zelf vragen aan haar stellen. De koffieochtend start om 8.30 uur. Zien we u dan? 

Op tijd op school 

Dit nieuwe jaar zien we dat er weer regelmatig kinderen te laat op school worden gebracht. We hopen dat u zich realiseert dat dit heel storend is voor de leerkracht en de klasgenootjes van uw kind. Ook voor uw eigen kind is het kwalijk. Hij of zij komt dan middenin een les binnen en meestal duurt het dan een tijdje voordat het de aansluiting met die les weer heeft gevonden. Zo mist uw kind een belangrijk deel van de instructie. We willen dus echt benadrukken, dat iedereen om 8.25 uur startklaar moet zitten om de les te beginnen.

Agenda 

Maandag 

19-09 

 Studiedag alle kinderen zijn vrij

Dinsdag 

20-09 

 

Woensdag 

21-09 

 

Donderdag 

22-09 

 

Vrijdag 

23-09 

 

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl