Weekbrief vrijdag 21 oktober

Vrijdag 21 oktober 2022

Wij wensen iedereen een fijne herfstvakantie. Wij zien de kinderen maandag 31 oktober weer terug op school.

 

Zwangerschapsverlof juf Anita

Deze week was juffrouw Anita voor het laatst op school. Zij gaat genieten van haar welverdiende zwangerschapsverlof. Wij wensen juf Anita een heel fijn zwangerschapsverlof toe en straks een heel lief kindje. In april komt juf Anita weer terug op school.

Herfstcampus010

Maandag is het zover, dan start de herfstcampus. De Stephanusschool betaalt de Herfstcampus geheel uit eigen budget. De leerlingen krijgen de hele week workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur, sociaal-emotionele ontwikkeling en natuur-milieueducatie. De leerlingen krijgen de kans hun talenten te ontdekken. De brieven zijn donderdag meegegaan met de kinderen. Het is nu voor iedereen duidelijk in welke groep de kinderen zitten. Wij willen u erop attenderen dat u op tijd bent op de locatie, zodat de activiteiten op tijd kunnen beginnen. Wij wensen alle kinderen heel veel plezier!

Sloop oude gebouw

Wij hebben goed nieuws. De sloop van het oude gebouw gaat nu eindelijk echt van start. Vandaag hebben alle leerlingen een brief meegekregen met alle informatie over de sloop van het oude gebouw. Heeft u nog vragen dan kunt mailen naar stephanus.dir@rvko.nl

 

Agenda 

Maandag 

31-10

 

Dinsdag 

01-11

Informatieavond groep 8; Juf Bregtje jarig

Woensdag 

02-11

 

Donderdag 

03-11

 

Vrijdag 

04-11

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl