Weekbrief vrijdag 4 november

Vrijdag 4 november 2022

Sloop oude school

Heeft u het al gezien? Er is in de herfstvakantie hard gewerkt door de slopers aan het afbreken van het oude pand. De ramen en puien zijn al bijna helemaal verwijderd. Het gaat nu echt snel, dat is hartstikke fijn. We houden u op de hoogte mocht er nieuw bouwnieuws zijn!

Voortgangsgesprekken

Volgende week vinden de voortgangsgesprekken plaats. De leerkrachten hebben voor iedere leerling een verslag gemaakt van de afgelopen periode welke ze graag met u willen bespreken. U kunt zich inschrijven via de gespreksplanner in de Stephanusapp.

Herfstcampus010

In de herfstvakantie hebben 120 leerlingen van ons meegedaan met de herfstcampus. De kinderen hebben weer een fantastische week achter de rug met heel veel verschillende activiteiten en inspirerende workshops zoals gitaarlessen, danssessies en lessen over reptielen. We hopen dat we een volgende vakantie weer een campus aan kunnen bieden aan onze kinderen.

Kennismaken schoolmaatschappelijk werkster

In de vorige weekbrief heeft onze nieuwe schoolmaatschappelijk werkster zich aan u voorgesteld. Dinsdagochtend om 8.30 uur organiseert zij samen met Samia een koffieochtend in de ouderkamer om kennis met u te maken. Zij vertelt wie zij is, wat haar taken zijn en wat zij eventueel voor u zou kunnen betekenen. Gezellig als u er ook bent!

Doordat Cagri niet op maandag, maar op dinsdag werkt, zal onze wekelijkse koffieochtend blijvend verplaatst worden van de maandag naar dinsdagochtend van 8.30 uur tot 10.00 uur. Elke maandag kunnen ouders/verzorgers weer boeken en spellen lenen van 8.30 uur tot 9.00 uur en van14.00 uur tot 14.30 uur in de bibliotheek van de Stephanusschool.

Terugkijken op de voorlichtingsavond groep 8

Afgelopen dinsdag zijn alle ouders van de groepen 8 ondergedompeld in de wereld van het Voortgezet Onderwijs. Zij zijn op de hoogte gebracht van de verschillende vormen van onderwijs en de procedure van de inschrijving. 99% van de ouders en kinderen waren aanwezig, daar zijn we hartstikke trots op!

Schoolfotograaf

Bijna alle gemaakte foto’s zijn verkocht, er zijn nog een paar pakketjes over. Bent u nog niet in de gelegenheid geweest de foto’s te bekijken of te kopen dan kan dit volgende week nog. Daarna gaan de foto’s terug naar de fotograaf.

Agenda 

Maandag 

07-11

Start spel- en boeken uitleen; deze week voortgangsgesprekken

Dinsdag 

08-11

Kennismaken schoolmaatschappelijk werk 8.30- 9.30 uur in de ouderkamer

Woensdag 

09-11

 

Donderdag 

10-11

 

Vrijdag 

11-11

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl