Weekbrief vrijdag 11 november

Vrijdag 11 november 2022

Aankomst Sinterklaas

Aankomende zaterdag 12 november is het zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten aan in Nederland. In Schiebroek zal Sinterklaas op zaterdag 22 november aankomen op de Peppelweg. In een aantal groepen wordt er naar het Sinterklaasjournaal gekeken. Ook op de Stephanusschool zullen er allerlei activiteiten plaatsvinden op school die in het teken staan van Sinterklaas. Maandag 14 november worden de lootjes getrokken in de groepen 6, 7 en 8. Op 5 december zal Sinterklaas vast een moment in zijn drukke agenda vrij kunnen maken om bij ons op bezoek te komen om zijn verjaardag te vieren. Wij kijken ernaar uit! Op die dag draaien wij een contirooster en zijn de kinderen om 13.00 uur vrij.

Een nieuw gezicht

Volgende week donderdag start juf Kiki in groep 1/2 b bij juffrouw Mariska. Zij zal haar LIO-stage lopen in deze groep. Een LIO-stage is de laatste stage van de pabo om daarna het beroep van juf of meester uit te oefenen. Wij wensen juf Kiki heel veel leerplezier op de Stephanusschool.

Boterhamsters

U heeft het vast al gehoord van uw zoon of dochter of u heeft de koelkast misschien al zien staan in de hal. Sinds afgelopen maandag zijn wij begonnen met het aanbieden van een ontbijtje aan de kinderen die dit, om wat voor reden ook, goed kunnen gebruiken. Wij zijn ontzettend blij dat wij dit ontbijt kunnen bieden met behulp van het Jeugdeducatiefonds en de Boterhamsters. Zij zorgen ervoor dat er iedere dag een gezond en gevarieerd ontbijt is voor degenen die het zo hard nodig hebben.

Terugblik voortgangsgesprekken

Alle ouders hebben deze week de mogelijkheid gekregen om een voortgangsgesprek te voeren met de leerkracht. We hebben veel ouders gesproken, dat is hartstikke fijn. Dank u wel voor uw komst!

Agenda 

Maandag 

14-11

Lootjes trekken groepen 6,7 en 8

Dinsdag 

15-11

Koffieochtend in de ouderkamer, 1-2b kinderboerderij

Woensdag 

16-11

 

Donderdag 

17-11

 

Vrijdag 

18-11

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl