Weekbrief 18 november

Vrijdag 18 november 2022

Indigo

Maandag 21 november is er een ouderbijeenkomst waarin voorlichting wordt gegeven door Indigo. Sommige kinderen lopen geregeld vast in de omgang met andere kinderen. Ze mogen niet meedoen, worden gepest of gaan zelf pesten en ruzie zoeken. Soms ligt de oorzaak in de omstandigheden thuis of de situatie op school, maar soms kan deze ook te maken hebben met overactiviteit of angsten die ze ervaren. Hulp en ondersteuning voor het kind, de ouders en de school kan dan zeer welkom zijn. Indigo is een organisatie die preventieve hulp biedt aan ouders, kinderen, jongeren en ouderen. Indigo geeft vaardigheidstrainingen aan kinderen. In bepaalde trainingen leren kinderen meer controle over zichzelf te hebben, sterker in hun schoenen te staan en keuzes te maken. U bent maandag van harte welkom in de ouderkamer de bibliotheek van de school.

Werkzaamheden gymzaal Wilgenplaslaan

Afgelopen week en komende week zijn er werkzaamheden in de gymzaal. Dit houdt in dat de kinderen gym krijgen van meester Mitchell op school. De kinderen starten op school en gaan niet naar de gymzaal. De kinderen worden opgehaald op school en niet bij de gymzaal. Vanaf 28 november kunnen we de gymzaal weer gebruiken en zullen de normale gymtijden weer ingaan.

Sinterklaas

De school is weer heel mooi versierd in het thema van Sinterklaas. In de gang staat een grote pot met kruidnoten. Alle groepen gaan deze week hun best doen om het juiste antwoord te raden. Hoeveel kruidnoten zitten er in de pot? U mag altijd de school binnenlopen om een kijkje te nemen. Dinsdag 22 november mogen alle kinderen hun schoen zetten, misschien komen Sint en Piet wel langs.

Stagiaire

In groep 4 bij juffrouw Elise zult u een nieuw gezicht zien. Jazzalea loopt stage in groep 4. Zij is een eerstejaars student mbo onderwijsassistent. Jazzalea wij wensen jou veel plezier bij ons op school.

Agenda 

 

Maandag 

21-11

8.30 uur ouderbijeenkomst voorlichting Indigo

Dinsdag 

22-11

Schoen zetten voor Sinterklaas

Woensdag 

23-11

 

Donderdag 

24-11

 

Vrijdag 

25-11

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl