Weekbrief vrijdag 2 december

Vrijdag 2 december 2022

Let op: vanwege de Sinterklaasviering zijn de kinderen maandag 5 december om 13.00 uur uit. In de kalender staat 12.30 uur, maar dit wordt dus 13.00 uur.

Nieuwe leerling

Deze week is Makbel gestart in groep 1/2b. Wij wensen Makbel veel plezier bij ons op school.

Complimenten aan iedereen  

Wij realiseren ons iedere dag wat een fantastische fijne en flexibele ouders wij hier op school hebben. Op dit moment ondervinden we toch echt wel aardig wat overlast van de sloop van de school, maar toch zet iedereen iedere dag zijn of haar beste beentje voor en is er niemand die zeurt of klaagt. Dank u wel lieve ouders, dit helpt ons echt!

Sinterklaas

Maandag is het zover, dan komt Sinterklaas met zijn Pieten naar onze school. We gaan er natuurlijk weer een mooi kinderfeest van maken. Hoe zou Sinterklaas naar onze school komen? Met de trein, vliegtuig, openbaar vervoer of toch op zijn paard, het blijft ieder jaar een verrassing. Komt u ook kijken vanaf 8.15 uur?  

Alle kinderen zijn vanaf 8.15 uur welkom op het blauwe plein. Het is de bedoeling dat iedereen achter de rood witte linten gaat staan. De ouders mogen plaatsnemen achter de kinderen. Rond 8.30 uur hopen we Sint te verwelkomen.

Deze dag draaien we een verkort rooster en zijn alle leerlingen om 13.00 uur vrij van school. Wij verwachten dat de papa’s, mama’s, opa’s, oma’s op tijd op school zijn om de kinderen op te halen.

Studiedag  

Agelopen dinsdag hadden we studiedag voor de leerkrachten. In de ochtend hebben we les gehad over onze muziekmethode 123Zing en in de middag hadden we een interessante lezing over hoe we ons rekenonderwijs nog verder kunnen verbeteren. Het was een leerzame dag en we zijn weer geïnspireerd om met alle nieuwe ideeën in de klassen aan de slag te gaan.

Extra gymdocent op vrijdag

We hadden al geruime tijd een vacature uitstaan voor een vakdocent gymnastiek die vrijdags de kinderen les zou kunnen geven. Vorige week hebben we deze vacature kunnen invullen. Meester Brady zal vanaf volgende week vrijdag hier aan de slag gaan. Dit betekent dat er een aantal groepen meer beweegmomenten in de week zullen krijgen. Meester Mitchell is op dit moment bezig met een nieuw rooster. U wordt zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht als er iets verandert in het gymrooster voor uw zoon of dochter. Welkom meester Brady!

Maandag 

5-12

Sinterklaas continurooster 13.00 uur zijn alle kinderen vrij

Dinsdag 

6-12

Koffieochtend samen leren 8.30 uur in de ouderkamer

Woensdag 

7-12

 

Donderdag 

8-12

 

Vrijdag 

9-12

 

 

Donderdag 22 december, extra vrije dag ivm de sloop van het oude pand.


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl