Weekbrief vrijdag 9 december

Vrijdag 9 december 2022

Afscheid van twee lieve juffen

Een kort berichtje van juf Chantal

Lieve kinderen en ouders,                                                                                In de herfstvakantie ben ik verhuisd naar Zeeland. Door de lange reistijd,            heb ik besloten om dichter bij huis te gaan werken. Per januari zal ik starten op mijn nieuwe school in Zeeland. Ik heb ruim 8 jaar met veel plezier op de Stephanusschool gewerkt. Bedankt allemaal voor het vertrouwen in mij, ik heb fijn met jullie samengewerkt en ga jullie, maar vooral de kinderen, heel erg missen.

Tot ziens,  lieve groeten van Chantal.

Een kort berichtje van juf Madelon

Beste ouders, verzorgers,

Na vier mooie, bijzondere jaren in de schakelklas op de Stephanusschool ga ik vertrekken. Ik blijf leerkracht van een schakelklas maar dan op een school die dichterbij huis is. Dit scheelt mij een hoop reistijd. Het is moeilijk om afscheid te nemen maar ik weet dat ik de klas in goede handen achterlaat. Ik wil alle ouders en kinderen bedanken voor de fijne contacten en het vertrouwen van de afgelopen jaren.                                                                                                      Madelon Weiss

Wij gaan juf Madelon en juf Chantal heel erg missen binnen ons team. Dank jullie wel voor jullie inzet de afgelopen jaren. Wij wensen de juf Chantal en juf Madelon heel veel werkplezier op hun nieuwe school.

Terugblik Sinterklaas

Sinterklaas, zijn Pieten en Ozosnel waren maandag bij ons op school en wat was het een gezellige dag. In alle groepen is de Sint met zijn Pieten langs geweest. De kinderen hebben voor hem gedanst en gezongen. De Sint heeft beloofd dat hij volgend jaar weer naar onze school toekomt.

Kerst

Maandagmiddag hebben we de school in kerstsfeer gebracht. Een aantal ouders hebben ons hierbij geholpen. Onze dank hiervoor. We gaan er mooie tijd van maken met elkaar.

Dinsdag 20 december hebben we het kerstontbijt. Het kerstontbijt wordt geregeld door school. Woensdag 21 december is de laatste schooldag. Donderdag 22 december moet de school een dag eerder dicht vanwege de sloop van het oude pand.

Stagiaires in de school

Vanaf maandag zijn de stagiaires de hele week op school. Lisa-Joy zal de hele week in groep 1/2b zijn, Tjitse in groep 7b en Lara in groep 8. Dit is de laatste week dat de stagiaires bij ons op school zijn. Wij wensen de stagiaires een mooie laatste week bij ons op school.

Agenda 

Maandag 

12-12

Start stageweek

Dinsdag 

13-12

Ouderbijeenkomst CJG

Woensdag 

14-12

 

Donderdag 

15-12

 

Vrijdag 

16-12

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl