Weekbrief 16 (15 december 2017)

Weekbrief 16 (15 december 2017)

Vrijdag 15 december 2017

Kerstviering en kerstdiner

Hieronder de belangrijke zaken voor het kerstfeest nog even op een rijtje.

-Dinsdag 19 december worden de kinderen vanaf 16.45 uur op school verwacht voor het kerstdiner. We starten met een gezellig samenzijn buiten en om 17.00 uur begint het diner in de groepen. Om 18.30 uur moeten de kinderen weer worden opgehaald. We laten geen kinderen alleen naar huis gaan om die tijd. Als uw zoon of dochter alleen naar huis mag, dan moet u daar vooraf toestemming voor geven bij de meester of juf. We verwachten dat alle kinderen naar het kerstdiner komen.

-Wij vragen alle ouders iets lekkers te maken/koken voor het kerstdiner in de groep. Op de kerstboom aan de deur van het lokaal kunt u opschrijven wat u wilt maken. Let op: maak niet te grote porties.

-Donderdag 21 december vieren we de kerstviering in de speelzaal om 10.00 uur. Natuurlijk bent u daar als ouders ook bij uitgenodigd. We hopen op een sfeervol samenzijn.

-Vrijdag 22 december is de kerstvakantie begonnen. Alle kinderen zijn vrij tot maandag 8 januari.

Nieuws vanuit de peuterspeelzaal

Afgelopen maandag 11 december is Juf Laura bevallen van een meisje genaamd Riley. Moeder en dochter maken het goed samen. Op het whiteboard in de groep, hangt een foto van Riley. We wensen juf Laura en haar man, heel veel geluk met dit mooie meisje!

Dinsdag 19 december is het kerstdiner, we stellen het op prijs als iedereen op tijd is.

De groep van Imke en Petra hebben afgelopen donderdag met de ouders en kinderen sterren gemaakt voor in de kerstboom. Jason neemt voor de kerstvakantie afscheid van onze groep. We gaan hem missen en wensen hem veel plezier op school!

Dit is het laatste nieuwsbrief van dit jaar, wij wensen iedereen fijne feestdagen en een fijne jaarwisseling. We zien alle kinderen maandag 8 januari weer terug.

Nieuwe kinderen op de Stephanusschool

Deze week zijn er weer twee nieuwe kinderen op school gestart. Feruz in groep 1-2c bij juf Carlijn en Fenan in groep 1-2b bij juf Suzanne en juf Mariska. Wij hopen dat Feruz en Fenan snel hun plekje gevonden hebben. Welkom!

Kerstgala in Ahoy

Dinsdag stond er een grote dubbeldekker voor de groepen 6 t/m 8 klaar, om de kinderen naar Ahoy te brengen. We waren uitgenodigd voor het Kerst muziek gala, waar ook Koningin Máxima aanwezig was. We hebben een hele bijzondere middag gehad, met mooie optredens van verschillende Nederlandse artiesten. Het Kerstgala wordt ook uitgezonden op televisie, op zaterdag 23 december op 20.30 uur.

Agenda

Maandag          18-12               8.30-9.00         Koffieochtend met Ludie in de ouderkamer

Dinsdag           19-12                                       Kerstdiner, inloop vanaf 16.45 uur. 18.30 uur afgelopen

Donderdag       21-12               10.00 uur          Kerstviering in de speelzaal

Vrijdag             22-12                                      Kerstvakantie. Alle kinderen zijn vrij van school

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl