Nieuws
Weekbrief vrijdag 8 maart 2019

Weekbrief vrijdag 8 maart 2019

Zondag 10 maart 2019

Nieuws van de Peuterspeelzaal

We zijn na de voorjaarsvakantie gestart met het thema ‘’boerderij/ lente’’. Deze week hebben we met de kinderen de hoeken ingericht en hebben we gekeken wat er in de leskist zit van de kinderboerderij.

Volgende week donderdag komt de jeugdtandarts voorlichting geven over tandverzorging. Wij hopen dat alle ouders en kinderen, die dag aanwezig kunnen zijn.

Mededeling van Tineke en Laura: Op woensdag gaan de peuters gymmen. De vraag is: willen jullie op de woensdag de kinderen geen maillots aantrekken, dat is niet handig i.v.m. het aan- en uitkleden. Afgelopen week was Jayliano jarig en in het kader van LekkerFit! en gezonde traktaties, ziet u een foto ervan ter inspiratie.

Nieuwe leerlingen op de Stephanusschool

Er weer twee nieuwe meisjes bij ons op school. Isabella is gestart in groep 1-2c bij juf Mandy en juf Chantal. Isabella  heeft al grotere broers bij ons op school, dus weijdenken dat zij heel snel gewend is in de klas. Cayle’yen is ook vier jaar geworden en zij is begonnen in groep 1-2b van juf Mariska. Welkom Isabella en Cayle’yen, wat fijn dat jullie er zijn!

Terugblik schoolfotograaf

Alle kinderen zijn dinsdag op de foto gegaan. We hopen dat alle foto’s goed gelukt zijn. Als u hiervoor toestemming heeft gegeven dan wordt de foto afgedrukt en krijgt u hem spoedig mee naar huis. Nog even afwachten dus!

Betaling schoolgeld

Denkt u eraan dat het schoolgeld betaald is voordat we naar Blijdorp gaan met de kinderen? Wanneer u qua inkomensgrens recht heeft op een gratis Rotterdampas, dan komt u ook in aanmerking dat Stichting Meedoen het schoolreisje betaalt voor uw kinderen. U kunt een aanvraag hiervoor doen via internet https://www.meedoeninrotterdam.nl/aanvragen/aanvraagformulier/.

 Een nieuwe sport bij de Schoolsportvereniging, dansen!

Wil jij lekker dansen en bewegen op muziek en stoere moves leren? Hip-Hop, Urban, House, Afrobeat, R&B het komt allemaal langs. Lijkt het je wat? Kom dan gezellig naar Free to move voor HIPHOP/STREETDANCE - AFRODANCE. Er is een mogelijkheid voor twee gratis proeflessen.

Contact persoon: Chantalle Chapusot

Email:                                     info@freetomove.nl

Internetlink:                         www.freetomove.nl

Telnr.:                                    06-51068172    (ook WhatsApp)

Trainingstijden:   donderdag            15.45 uur – 16.30 uur groep 1 t/m 4

                                                               16.30 uur – 17.15 uur groep 5 t/m 8

Locatie: Spiegelzaal in sporthal De Wilgenring (eerste verdieping). Melanchtonweg 70 

Start lessen: Donderdag 14 maart (later instromen is mogelijk)

U dient zelf uw kind te halen en te brengen naar de les. Voor meer informatie kunt u terecht bij Marvin Bosman, vakleerkracht gym Stephanusschool of dansjuf Chantalle.

U kunt u aanmelden voor de Dans lessen bij Juf Chantalle of bij meester Marvin. Heeft u zich niet aangemeld….Geen probleem, kom gezellig naar de les en meldt u daar aan.

 

Agenda

Maandag                               11-03                                                    Koffieochtend met Ludie Koot        

Dinsdag                                 12-03                                                    In de middag en avond rapportgesprekken

Woensdag                            13-03                                                    Start project dieren in de hele school

Donderdag                           14-03                                                    De groepen 1 t/m 4 gaan naar Diergaarde Blijdorp

Vrijdag                                   15-03                                                    De groepen 7 en 8 gaan naar Diergaarde Blijdorp

Beste ouders/verzorgers,

 

Van woensdag 13 maart t/m vrijdag 22 maart hebben wij op de Stephanusschool een project over dieren.

Bij een dierenproject is een bezoek aan Diergaarde Blijdorp natuurlijk ontzettend leuk!

Het is ons gelukt om met alle groepen hiernaar toe te gaan. Dit bezoek is aan Blijdorp is een extra uitstapje, we gaan in mei ook nog op schoolreis.

 

De groepen 1 t/m 4 gaan op donderdag 14 maart.

De groepen 5 en 6 gaan op maandag 18 maart.

Groepen 7 en 8 gaan op vrijdag 15 maart.

 

Alle dagen vertrekken wij om 8.45 uur met een bus naar de diergaarde en zijn in de middag weer terug op school. We houden de gewone schooltijden aan en zijn dus op tijd weer terug op school.

 

Wilt u graag mee, geef dit dan door aan de leerkracht. In een aantal groepen is er nog ruimte om mee te gaan als begeleider. U moet er wel snel bij zijn, want vol is vol.

 

Verder is het belangrijk om:

  • goede kleding aan te hebben (denk eraan dat het nog koud kan zijn)
  • goede schoenen aan te trekken
  • een lunchpakket en fruit mee te geven in een handige tas
  • snoep en/of geld mag niet worden meegenomen 

Wij hebben er zin in! 

Team Stephanusschool

 

 

 


Terug