weekbrief 21 juni 2019

weekbrief 21 juni 2019

Vrijdag 21 juni 2019

Let op: vrijdag 28 juni zijn alle kinderen vrij van school

 

Nieuws van de peuterspeelzaal

Deze week zijn wij gestart met het thema “oef wat warm”. We hebben het lokaal omgetoverd in een strand en er staat een ijskraam. De peuters kunnen lekker relaxen aan het strand met een lekker drankje of een ijsje. Wij willen graag aan u vragen, of u misschien lege ijsdoosje heeft, die we kunnen gebruiken voor onze ijskraam. Alvast bedankt. Het thema past heel erg bij het weer dat gaat komen volgende week. Volgende week krijgen we tropische tempraturen van rond de 32 graden. Wilt u de peuters goed insmeren en eventueel extra kleding meegeven (zwemkleding), zodat we lekker met water kunnen spelen?

Afgelopen maandag is de fotograaf geweest. Een set van 2 portretfoto’s, een klassenfoto en pasfoto’s kost 12,50. Een losse foto kost 4 euro en een broer/zus foto is een set van 2 foto’s kost 6 euro. We verwachten dat binnen 3 weken de foto’s geleverd worden.

Deze week is Imani bij ons gestart, van harte welkom en we hopen dat je een leuke tijd bij ons tegemoet gaat. 

 Warm weer op komst

Komende week zullen zomerse temperaturen ons land bereiken. Dat is fijn, maar vragen ook om gepaste voorbereidingen. Natuurlijk zorgen wij voor voldoende drink en rust momenten onder schooltijd. Geeft u uw kind extra water mee naar school? Ook is het fijn als u voor zonnebrandcrème zorgt, dan kunnen wij de kinderen insmeren tijdens het buitenspelen.

De Finals

Donderdag 27 juni zijn de Finals in Ahoy. De kinderen van de groepen 5 t/m 8 die zich geplaatst hebben tijdens de mini Finals doen hier aan mee.  We gaan met de volgende sporten strijden tegen andere scholen uit Rotterdam: handbal, voetbal, volleybal, basketbal en dammen. Nu we de Final bereikt hebben willen we die natuurlijk ook weer winnen!

De kinderen die niet geplaatst zijn blijven op school en krijgen een aangepast lesprogramma. De groepen 5 en 6 worden om 7.45 uur op school verwacht en komen in de middag weer terug naar school. De groepen 7 en 8 vertrekken in de middag naar Ahoy en zijn om 17.15 uur weer op school. De kinderen die mee gaan hebben allen een aparte brief gekregen. Denkt u aan sportschoenen en een lunch? We rekenen op een sportieve en gezellige dag!

Agenda

Maandag                               24-06     8.25- 9.00                            Koffieochtend voor ouders met Ludie Koot                 

 Dinsdag                                 25-06                                                         Uitleen moment rekenspellen voor thuis

 Donderdag                           27-06                                                                 Final   groepen 5 t/m 8

                                                                                             


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl