weekbrief 28 juni 2019

weekbrief 28 juni 2019

Zondag 30 juni 2019

Nieuwe leerlingen op de Stephanusschool

We hebben deze week weer drie nieuwe leerlingen mogen verwelkomen op school. Yara in groep 1-2c bij juf Fleur en Chantal, Nassim in groep 4 bij juf Elise en Arya in groep 5 bij meester Thijs en juf Chanel. Welkom Yara, Nassim en Arya. Wat fijn dat jullie er zijn. We hopen dat jullie snel gewend zijn bij ons op school!

Tropenrooster

Dinsdag hebben we vanwege de extreme hitte de school om 13.00 uur gesloten. Wij realiseren ons dat het voor u erg kort dag was om opvang te regelen. Wij stellen het daarom enorm op prijs dat alle ouders zich flexibel hebben opgesteld en in staat waren om een oplossing te zoeken voor de opvang van de kinderen. Iedereen heel erg bedankt!

Formatie volgend schooljaar

Het lerarentekort wordt steeds meer voelbaar op alle scholen. We zijn dan ook heel blij om te kunnen vertellen dat alle vacatures voor volgend schooljaar zijn ingevuld. Paul en Astrid hebben de afgelopen tijd een aantal mensen op sollicitatiegesprek gehad en flink gepuzzeld om alle groepen bezet te krijgen, maar het is gelukt! Volgende week vindt u in deze weekbrief de groepsindeling voor volgend schooljaar.

 

Agenda

Maandag                               01-07     8.25- 9.00                            Koffieochtend voor ouders met Ludie Koot                 

Dinsdag                                 02-07                                                    Uitlenen spellen voor thuis bij meester Jeffrey


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl