Weekbrief vrijdag 9 juli

Weekbrief vrijdag 9 juli

Vrijdag 9 juli 2021

Nieuws van de Peuters
De komende week is alweer de laatste week van dit schooljaar! De komende week gaan wij ons thema “Oef wat warm” afsluiten. Wij hopen dat we op het plein met water kunnen spelen maar daar moeten we het weer even voor afwachten. Wij nemen afscheid van de kinderen die in de vakantie 4 jaar worden en na de vakantie naar de basisschool gaan. Met elkaar gaan wij er een gezellige laatste schoolweek van maken!

 

Nieuwe leerlingen

Afgelopen weken kwamen er nog flink wat nieuwe leerlingen op onze school. Een warm welkom aan Meryem (1/2c) Aryana (1/2a) Brandon (1/2a)  Dila (schakel) en Sena (schakel)

Groep 8 feestweek
Een graffiti workshop, survivallen, kanoën, bioscoop bezoek, lasergamen en een libdub maken. Voor de kinderen van groep 8 kan het deze week allemaal niet op. Omdat een musical organiseren veel risico’s met zich meebrengt is er voor gekozen om een feestweek te organiseren voor de kinderen uit groep 8(de schoolverlaters). Woensdagmiddag zijn ouders en de kinderen uit groep 8 uitgenodigd op het bomenplein voor een officiële “diploma”-uitreiking.

Schoolreis
Wat was dat een feest. Eindelijk mochten we met elkaar op schoolreis. Met de groepen 1 t/m 6 en de schakelgroep zijn we naar Drievliet geweest. Blije gezichten, verwondering, en lekker weer was een perfecte combinatie voor een geweldige dag. We danken alle hulpouders voor hun inzet!

Pleinfeest Stephanusschool met stichting JAN

Morgen is het feest! Stichting JAN organiseert samen met de jeugdambassadeurs van Schiebroek (veel ex-leerlingen van de Stephanusschool) een pleinfeest.  Van 14.00 uur tot 17.00 uur zijn er veel activiteiten te doen op en rond ons schoolplein. U bent allen van harte uitgenodigd!

Museum groep 3
Groep 3 sloot vandaag het thema kunst af met een tentoonstelling in het zelf ingerichte museum. Prachtige kunst werd er door de kinderen van groep 3 tentoongesteld. Zo werd  onder andere de Nachtwacht nageschilderd. Verder hebben de kinderen ook veel geleerd over kunstenaars en zijn ze zelf creatief bezig geweest met diverse kunststromingen.

 #creatief #theamtischwerken #spelendlerenookingroep3

 

Laatste schoolweek

Volgende week gaan we de laatste schoolweek in. Op maandag krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. De andere dagen zullen (volle) schriftjes, knutselwerkjes en ander materiaal worden meegegeven. Zorgt u voor een extra plastic tas in de tas van uw zoon/dochter?

Donderdag is het de laatste schooldag. Vanaf vrijdag duiken we met elkaar de welverdiende zomervakantie in en zien we elkaar weer op maandag 30 augustus 2021

 

Maandag-

12-07

Rapporten mee naar huis

Dinsdag

13-07

 

Woensdag

14-07

Officiële afsluiting groep 8 met kinderen en ouders van groep 8

Donderdag

15-07

Laatste schooldag

Vrijdag

16-07

Vrije dag (Zomervakantie t/m 27 augustus)

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl