Weekbrief 1 oktober 2021

Vrijdag 1 oktober 2021

Let op: dinsdag 5 oktober hebben de leerkrachten een studiedag. De kinderen zijn deze dag vrij van school.

Nieuwe leerling

Deze week verwelkomen wij Alisha en Norshan in groep 3a. Wij wensen jullie veel plezier op school.

Vrijwillige ouderbijdrage

U heeft vandaag via ons betalingssysteem de uitnodiging gekregen om de vrijwillige ouderbijdrage te betalen. De vrijwillige ouderbijdrage bedraagt €45,- per schooljaar en wordt gebruikt voor de bekostiging van het schoolreisje en het overblijven. De kinderen van groep 7 en 8 gaan op werkweek. De kosten voor de werkweek bedraagt €100,- als u de bijdrage voor de werkweek heeft betaald dan vervalt de vrijwillige ouderbijdrage. U kunt het geld ook contant betalen bij de directie, of overmaken op bankrekeningnummer: NL15INGB0654087822 t.n.v. RVKO Stephanus ouderbijdrage. U kunt in aanmerking komen dat de kosten door een fonds worden betaald. U kunt contact opnemen met Samia, onze ouderconsulente, als u daarbij geholpen wilt worden.

Taallessen bij DOCK voor ouders

Stichting JAN en Stichting DOCK geven gratis Nederlandse taallessen. Iedere dinsdagochtend en dinsdagmiddag worden de taallessen gegeven. De lessen worden onder schooltijd en tegenover onze school gegeven aan de Asserweg 399. De taallessen zijn gericht op het voeren van gesprekken en begrijpend lezen. Voor meer informatie of u wilt zich opgeven, kunt u bellen met DOCK telefoonnummer: 088-8555031

Winnaar waterdrink challenge

De resultaten van de waterdrink challenge zijn binnen. Groep 7 en de schakelgroep hebben gewonnen. Alle groepen zijn de uitdaging aangegaan en veel kinderen hadden dan ook iedere dag water bij zich. Jullie zijn allemaal kanjers!

Nieuws uit groep 3

In groep 3 hebben wij de afgelopen 2 weken gewerkt aan het thema ''beestenboel''. Zo hebben wij geleerd wat voor soorten dieren er bestaan, wat voor vacht een dier kan hebben en welke dieren er eieren leggen. Wij zijn erachter gekomen dat je een ei alleen kunt eten als je deze eerst bakt of kookt. Dit moesten wij natuurlijk ook zelf uitproberen! Als afsluiting van het thema hebben wij zelf eieren gebakken en vervolgens lekker opgegeten. 

Agenda

Maandag 

04-10

 

Dinsdag 

05-10

Studiedag alle kinderen zijn vrij                                           Dag van de leerkracht

Woensdag 

06-10

 

Donderdag 

07-10

Zwemles groep 4 en schakelgroep

Vrijdag 

08-10

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl