Weekbrief vrijdag 1 juli

Vrijdag 1 juli 2022

Let op! Donderdag 7 juli is de laatste schooldag.

Geslaagd

Er zijn twee juffen geslaagd hoera! Juf Mylène is geslaagd voor haar pabo opleiding en is nu echt juf. Juf Elianne is geslaagd voor haar diploma tot onderwijsassistent. Wij feliciteren Juf Mylène en juf Elianne met het behalen van hun diploma.

Groep 3 thema kunst

De leerlingen van groep 3 zijn de afgelopen weken bezig geweest met het thema kunst. Zij hebben het over schilderkunst gehad en hebben heel veel kunst gemaakt in de klas en in het atelier ook hebben ze geschilderd op een echt schilderdoek. Voor de ouders van de leerlingen van groep 3 is er dinsdagmiddag om 14.30 uur een expositie. De ouders gaan dan alle prachtige kunstwerken bewonderen.

Groep 8 feestweek

De feestweek van groep 8 was weer een succes en de leerlingen hebben genoten. Van lightning painting tot survivallen, het kon niet op voor de leerlingen. Heel de week hebben we de leerlingen van groep 8 met een grote glimlach gezien. Jullie hebben het verdiend kanjers!

Algemeen

Beste ouders, dit is de één na laatste weekbrief van het schooljaar. Aankomende week gaan we de laatste schoolweek in. Woensdag is dan echte de laatste dag van groep 8. Wij gaan de leerlingen heel erg missen en wensen de leerlingen heel veel plezier op hun nieuwe school, maar eerst gaan zij genieten van een welverdiende vakantie. Voor de andere groepen zal de zomervakantie donderdag starten.

Agenda

Maandag 

04-07

Rapporten gaan mee naar huis

Dinsdag 

05-07

Afscheidsavond groep 8

Woensdag 

06-07

 

Donderdag 

07-07

Meester Ronald jarig, Laatste schooldag

Vrijdag 

08-07

Start zomervakantie alle leerlingen zijn vrij

 

 

 

 

 

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl