Weekbrief vrijdag 20 januari

Vrijdag 20 januari 2023

Start Leraar In Opleiding

Wij hebben twee nieuwe gezichten binnen het team. Joris is een bekend gezicht. Hij heeft vorige jaar stage gelopen in groep 8. Hij zal maandag met zijn eindstage gaan beginnen in groep 6. Kiki zal haar eindstage gaan lopen in groep 1/2b. Na deze stage zijn zij officieel juf en meester. Wij wensen Kiki en Joris heel veel succes en veel leerplezier op de Stephanus.

Beste allemaal,

Graag stel ik mij even voor. Ik ben Kiki Gorissen, 21 jaar en ik zit momenteel in mijn laatste jaar van de pabo op de Thomas More Hogeschool. In mijn vrije tijd ben ik regelmatig te vinden in de sportschool of gezellig bij mijn vrienden. Dit jaar zal ik mijn eindstage lopen bij juf Mariska in groep 1/2B. Ik zal aanwezig zijn van maandag tot en met woensdag. De sfeer in de school en de manier van onderwijs geven, zorgen ervoor dat ik dit jaar met veel plezier naar de Stephanusschool zal komen. Indien u nog vragen heeft, kunt u altijd even langs lopen. Tot snel! Groetjes, Juf Kiki

 

Beste allemaal,

Ik ben Joris, 21 jaar en zit op de Thomas More Hogeschool in Rotterdam. Wellicht dat u mij weleens rond heeft zien lopen op de Stephanusschool. Vorig schooljaar heb ik stage gelopen in groep 5 en groep 8. De afgelopen maanden was ik te vinden in de huidige groep 5 en de schakelklas. Vanaf komende maandag zal ik mijn laatste lange stage uitvoeren in groep 6 van maandag t/m woensdag en op donderdag in de schakelklas.

Naast het lesgeven hou ik me graag bezig met voetballen en reizen in de vakanties. Als u een vraag heeft, ben ik  bijna altijd wel op de Stephanusschool te vinden de komende tijd.
Met groet, Joris

Regenplassen tussen de twee gebouwen in

Bij zware regenval liep het tussen de gebouwen vol met water en hadden we te maken met een grote regenplas. Woensdag hebben ze dit verholpen door een goede afwatering te maken. Wij hopen weer met droge voeten naar het andere gebouw te kunnen lopen.

Gevonden voorwerpen

Elke week vinden wij wel kleding op het plein, in de klassen en de leerlingen vergeten ook weleens hun kleding in de gymzaal. Woensdag aanstaande kunt u om 12.35 uur tussen de groepen 6 en 8 kijken of de (zwem)kleding of voorwerpen van uw zoon of dochter op school ligt. Na deze dag zullen de overgebleven spullen naar een goed doel worden gebracht.

Groep 7a naar de kinderboerderij

Groep 7A is donderdagmiddag naar de kinderboederij Wilgenhof geweest voor een les over dieren die leven in zee. De kinderen hebben verschillende zeedieren zoals een krab en een zeester kunnen bekijken en mochten deze zelfs vasthouden. Er zijn veel nieuwe dingen geleerd over deze dieren, het was een geslaagde middag!

Agenda 

Maandag 

23-01

 

Dinsdag 

24-01

 

Woensdag 

25-01

12.35 uur gevonden kleding en voorwerpen bekijken voor ouders

Donderdag 

26-01

Gastles in groep 7 en 8

Vrijdag 

27-01

 

 


Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl