Lekker Fit

Lekker Fit

De Stephanusschool doet mee met het programma Lekker Fit!

In de praktijk betekent dit dat we theoretische lessen geven over voeding, dat we ouderbijeenkomsten organiseren m.b.t. Voeding en bewegen en dat de kinderen 3 keer per week gymmen. Vanuit het Lekker Fit!-project kunnen ouders en kinderen binnen de school terecht voor advies bij een dietiste.

Tijdens de Lekker Fittest worden de lengte, het gewicht, het uithoudingsvermogen en de motorische vaardigheden van de kinderen gemeten. Deze Fittest wordt uitgevoerd door de gymleraar en de school dietist.

We zijn tevens een schoolsportvereniging. Dit houdt in dat er na schooltijd sportlessen gegeven worden door mensen uit het verenigingsleven, om kinderen kennis te laten maken met verschillende takken van sport. Het afgelopen jaar zijn er veel kinderen lid geweest van de schoolsportvereniging. We hopen dat dit schooljaar weer meer kinderen zich hierbij zullen aansluiten. Vanzelfsprekend zijn deze activiteiten na schooltijd niet verplicht, ons streven is alle kinderen die graag willen, aan bod te laten komen. U wordt regelmatig geinformeerd over deze activiteiten.

Terug

Asserweg 360

3052 AJ Rotterdam

010 418 47 27

stephanus.dir@nullrvko.nl